Ertuğrul kardeşim bu sansürlenmiş halinide silmezsin artık. İnan ki ayıp birşey, kötü birşey yok.
Utanılacak birşey değil
Dikkat edin üç olayın içerisinde de başkan "KALDIRIM DEMİRKEMİREN" var. Bu yazıyı yazmakta hiçbir beis ve hicap duymuyorum. Çünkü utanılacak birşey yazmıyorum. Eğer ki senin davranışın utanılacak birşey değilse bunlarda utanılacak birşey değil.
Daha 3 yıl önceydi G.Saray asbaşkanı Adnan Polat ile "Lig sizin, Kupa bizim" deyip kardeş payı yapmaları. Ve o Türkiye kupası Demirkemiren'in ellerinde hastanede yatan Ulusoy'un babasına götürülmüştü.
F.Bahçe başkanı ile yenilen Papermoon yemeğinin kokusu henüz çıkmamışken yine önemli bir maç öncesi bu seferde Denizlispor başkanı ile yenilen bu yemeğin lekesini nasıl çıkaracaksınız? Biz G.Antepspor maçı öncesi Sayın MECNUN ODYAKMAZ ile İbrahim Kızıl yemekte yakalansalardı, Türkiye çalkalanır mıydı, çalkalanmaz mıydı? Önce bunun cevabını verin, sonra vicdan muhasebesi yapın ve sonra da bu şampiyonluğu içinize sindirmeye çalışın.
Çok fazla kurcalama sayın başkan
Sayın Mecnun başkan, "şike yok, ama şaibe de yok" diyemem dediği zaman ülkemizin ş.refsiz spor köşe yazarları başkanı ortalığı bulandırmakla suçlamıştı. Tabi bulanır çünkü ligin dibi temiz değil ki. Karıştırdıkça çamur bulanıklık yapıyor.
Bununla ilgili bir fıkra var onu anlatayım da Nasrettin hoca ne kadar haklıymış görün.
"Nasreddin hoca evde yoğurt yapmış pazara götürüp satacakmış. Bakraça koyunca dibinde azıcık bir olmuş. Az diye bunu kimse almaz diye düşünmüş. Hemen aklına parlak bir fikir gelmiş. Bakraçın altına bir güzel doldurmuş üstüne de yoğurdu koymuş, bakraç dolmuş.
Pazara gelmiş, diğer köylüler gibi yere koymuş satmaya başlamış. Müşterilerden biri gelmiş,
"-hoca yoğurdun nasıl" demiş parmağını daldırmış. Yalamış.
"-Birşey anlamadım" demiş bir daha parmaklamış. Bir daha, bir daha derken hoca;
"-Fazla parmaklama cılkını çıkaracaksın" demiş.
Ama adam birkaç kez daha yapınca parmağına bulaşmış.
"-Hocaaa, bu ne" demiş.
Nasreddin hoca da;
"-Eee, dedik sana fazla kurcalama b.kunu çıkaracaksın diye" demiş.
Yani Sayın ODYAKMAZ sizde isterseniz fazla kurcalamayın. Bırakın onlar yaptıkları ayıbın üzerine güzel günlerin hayalini kursunlar. Birgün ortaya çıkınca kendi pisliklerinde boğulacaklar.
Sayın başkanlar sizler daha iyi bilirsiniz ama hiç olmazsa şu yemek işlerini de parayı öderken olduğu gibi maç sonunda yapsanız da, bizi böyle tav etmeseniz? Benim ki sadece öneri.
AYK