4 yabancı gündemde...
Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden yiğidolarımızın gündeminde Modibo Maiga, Morgaro Gomis, Rigobert Song ve Dayro Moreno var.
Sivas yine maden buldu
Sivasspor'un Fransız Le Mans takımında forma giyen forvet Modibo Maiga ile temasa geçtikleri öğrenildi. Sol ayağını çok iyi kullanan Maiga’nın bonservis sorunu yok.fotospor bu haberi sivas yine maden buldu başlığı altında veriyor.
Dundee karıştı
Kırmızı-beyazlılar Senegalli yıldız Morgaro Gomis için 500 bin sterlik teklif edince İskoç kulübü karıştı.
Dundee United’in Senegalli ön liberosu Morgaro Gomis için 500 bin sterlin (Yaklaşık 1.4 milyon TL) teklif etmesi İskoç kulübünü karıştırdı. 23 yaşındaki ön liberosunu kaybetmek istemeyen Dundee’nin teknik direktörü Craig Levein, yönetimden bu oyuncusunun kesinlikle satılmamasını istedi. Yönetim ise bu paranın kendileri için süper bir rakam olduğunu belirterek, Gömes’i satabileceklerini belirtti.
Yiğido'nun Song isteği
Sivasspor Bilica’nın yerini Trabzon’un Kamerunlu yıldızı ile doldurmak istiyor.Bilica'yı Fenerbahçe’ye kaptıran Sivasspor, bu oyuncunun yerini Trabzonspor’un Kamerunlu yıldızı Song ile doldurmak için kolları sıvadı. Trabzonspor’un gözden çıkardığı Rigobert Song ile temasa geçen kırmızı-beyazlı yönetim bu futbolcuyu Sivasspor’a getirmek için nabız yoklamaya başladı. Trabzon yönetiminden izin alan Sivas yönetimi şimdi Kamerunlu futbolcu ile görüşüp renklerine bağlamak için menajerlere görev verdi.
Kolombiyalı geliyor
NTV Spor'da yayınlanan Doğru Transfer adlı programa katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu sezon Galatasaray'a karşı da forma giyen Steaua Bükreş'in 23 yaşındaki golcüsü Dayro Moreno'yu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.
Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen golcü oyuncuyla ilgilendiklerini son dakika gelişmesi olarak değerlendiren Uygun, golcü oyuncunun transferi için bugün görüşmeler yapacaklarını söyledi.
Özellikle Margaro Gomis ve kolombiyalı Dayro Moreno transferleri gerçekleşirse süper olur diye düşünüyorum.herşeyin en iyisi ve hayırlısı olsun yiğidolarımız için.