Alıntı:
omercoskun Nickli Üyeden Alıntı
tarafatar kazanmak zor ama kaybetmek baya kolaymış yahu hiç aklıma gelmezdi 3-5 çapulcu yüzünden bu siteden kopacağım o kadar nane molla yazı var benim yazılarım neden silinir küfür mü var yok hakaret mi var yok ee o zaman benim yazım kime dokundu çok merak ettim !! onu nasıl olsa öğrenirizde niye sildi onu merak ettim (siteden kopartabilirsiniz ama sivasspordan kopartamassınız işte ona gücünüz yetmez) eyvallah 
|
Al benden de o kadar kardeşim.Ne zaman etkili ve herkesi ilgilendiren bi konu açsak veya yorum yazsak silindi.sebebini anlamadık ama tek anladığımız senin benim gibi değerli insanları bu siteden kopartabiliyorlar.Sonuç olarak bu siteyle Sivassporlu olmadık ki bu siteden dolayı Sivassporumuzdan kopalım.
Site yönetimine bir lafım olacak: Son birkaç yıldır takımımızda görülen değişiklikleri başarıları sitede görememekteyiz.saçma sapan konu başlıkları ile insanları meşgul etmeyin.girin bakın bordomavi.net e örnek alın.ne konular var ne aktiviteler var.güncel transfer haberlerini bile kendi sitemizden en son duyuyoruz.video gbi aktiviteler koymanızı dilerim yoksa bizi kaybetmek üzereyken 5-10 kişiyle KİM BU GECE KUŞLARI diye konu açarsınız....