“KORKUNUN ÖLÜME FAYDASI YOK!”
İstanbul’a gelen Anadolu ekipleri adına müthiş üzüldüm. Hocaların da iyi oynadık demelerine inanamadım. Uzaktan seyrediyorlar. Bir rakip ceza sahasına girin, bir şut atın. Korkunun ölüme faydası yok. 25 sene önce şerefli mağlubiyetler vardı. Mustafa Denizli’yi de çok takdir ediyorum. Gitti 5 yedi, 8 yedi ama o lanet olası korkuyu üzerimizden atmıştı.
“SİVASSPOR’UN GÜCÜ YETMEDİ”
Sivasspor’un gücü yetmedi. Eski Sivas daha iştahlıydı. İstanbul’da geçen sene 3 yedi Fener’den ama gitti geldi sürekli. Tek taraflı futbolu sevmiyorum ve tatmin olmuyorum. Kadro farkı, kalite farkı diyecekler ama geçen sene Sivas’ın kadrosu çok farklıydı. Gelenler gidenleri arattı. Örneğin Türkiye’nin en iyi sağbeklerinden biri Abdurrahman varken Türkiye’nin iyilerinden biri Uğur’u alıyorsun. F.Bahçe maçında bakıyorsun ikisi de yok. İbrahim Dağaşan geçen seneki gibi değil.
Diallo Diyarbakırspor formasıyla Trabzonspor maçında harika oynadı.
Tum’u bırakıyorsun, Ersen’i alıyorsun. Transferde geciktik diyorlar. Ee gecikme. Çünkü sen Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacaksın.
“FATURA BÜLENT UYGUN’A KESİLİR!..”
Fatura liderlere kesilir. Nasıl ki son iki yıldaki destanı Bülent Hoca’ya bağlıyorsak bu yılki başarısızlık da Bülent Uygun’a fatura edilir. Sivasspor düşmanlarını sevindirmeyeceğiz diyor Fikret Ünsal. Sivasspor’un düşmanı kim? Sivas müthiş sempati yaratan bir takım. Sivas’ın düşmanı olamaz.
Bu sene yanlış adımlar attınız ve gelen seneyi de yakalamanız zor gözüküyor.
“SİVASSPOR BÜYÜK TAKIM OLMAK İSTİYORSA…”
Mehmet Yıldız demek ki olağanüstü önemli bir oyuncu. İleride top tutuyordu ama Sivasspor büyük takım olma yolunda ilerliyorsa bunları aşmalı. Alternatifleri yaratılmalı ama alternatif yaratılmadığı gibi eldekiler de gönderildi."
Büyüka ile 'Dobra Dobra' 19.08.2009