Kulübü aradim santral görevlisi bir bilgilerinin olmadigini söylüyor. haberin dogru veya yanlis oldugunu bilmedigini söyledi..
haberi ABDULLAH YIGIT yazmistir, genelde sivassporu yakindan takip eden bir isim, baska spor sitelerine baktim ama bu konu hakkinda birsey yazmiyor, oglene dogru belli olur galiba..
Kulübü aradim santral görevlisi bir bilgilerinin olmadigini söylüyor. haberin dogru veya yanlis oldugunu bilmedigini söyledi..
yöneticilerin siteden haberi yok santral görevlisi bunu nerden bilecek usta.site gümledi habaerin var mı deseydin...Dokunma zamanında taraftardan o kadar ahh almayacaksın...
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Benim anlayamadigim Diyarbakir cok ahim sahim Sivastan güzel bir sehir degil.
Tesisleri desen yok.Bir kac gün önce skay tv de Spor programinda teknik adamlari Ziya Doganla baglanti kuruyorlar Teknik direktörleri Kulubün tuvalet ve dus musluklarini kendisinin degistirdigini söylüyor.
Kisaca tesis anlaminda dökülüyorlar buna Ragmen adamlar 18 adami iki haftada getirebiliyorlar. Dökülen kulüplerini ve Sivasdan ahim sahim olmayan Diyarbakiri begendiriyorlar biz ise Modern Tesislere sahip olmamiza ragmen ne bizi begenecek nede Sehrimizi begenecek bir futbolcu bulamiyoruz kimi gelmiyor gelen kaciyor .....Bu nasil istir anlayana ask olsun
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
yolu uzun gidebildiği kadar gitsin ... bizdeki şanssızlıkta kimsede yok biri gelir çocuğuna fransız okulu ister biri gelir şehri beğenmez... arkadaş sanki arsenal da oynuyordu ingilterede ....