Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...
Alt 23.08.2009, 23:59   #11
Torontonian
Yeni Yiğido

Torontonian - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Torontonian FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...

akl-i selim her sivassporlu kabul eder ki bulent hoca bu takima level atlatmis buyuk bir teknik direktordur. iki senedir takimimiz super lig'de kafaya oynuyor, bunu 5 yil once hngimiz tahmin edebilirdik ki?

nankorluk bize yakismaz, takim inisler de yasar cikislar da, ama takimimiz su konuda da bir ilk olmalidir: "biz iki mac sonunda menajer kovmuyoruz!!!"

man utd menajeri alex ferguson ilk yillarinda basarili degilken bile desteklendi ve 20 kusur yildir takimin basinda, man utd'yi dunya'da tanimayan yok.

biz de sivasspor olarak bir ilk olalim en az 5 sene bulent hoca ile istikrarli sekilde devam edelim. bu sene 6'inci oluruz seneye tekrar ilk 3'e gireriz ama diger takimlar gibi iki mac kaybedince hocayi istifaya cagirirsak sivasli olmanin ayricaligi nerede kalir?

biraz sabirli olalim.
Torontonian isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Torontonian'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2009, 00:02   #12
SkorYazarı
Acemi Yiğido

SkorYazarı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 SkorYazarı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Destekliyorum... .
SkorYazarı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SkorYazarı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2009, 00:03   #13
GurbetciYigidom
Yiğido

GurbetciYigidom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GurbetciYigidom ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hep ayın lafla hep aynı,İNŞALLAH gittiğin günü hep beraber görürüz bülo efendi.işin zora girdi duygusallığa başlamışsın,seni çok bile taşıdık sırtımızda,her baharın bir sonu her yazın bir kışı vardır.gitme vaktin geldi bülent efendi
Dediklerine Hic ama Hic katilmiyorum,Iyi günlerinde Dost kötü günlerinde Düsman olamayiz biz.Bülent hoca bize neler yasatti o giderse küme düsmeye oynariz artik....
GurbetciYigidom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GurbetciYigidom'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2009, 00:03   #14
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Ben küme düşsek de bülent hocamızın kalmasından yanayım 10 sene takımı çalıştırabilir ama teknik direktörlüğü bana kalırsa yetersiz özellikle koyduğu hedeflere göre milli takımı çalıştırmak istiyorsa ya da 3büyükleri çalıştırmak istiyorsa kendisini değiştirmeli taktik olarak çoğu maçta çuvalladı geçen sene antep maçında öndeyiz 1-0 artık alıcaksın o maçı tum takımın en faydalılarından o çıkıyor bir kaç maçta gol atmak için orta sahadan adam çıkardık forvet sokmuştuk pozisyon dahi bulamadık niye çünkü sürekli topları defans şişirdi forvete uzun toplu oyun stilini değiştirmemiz lazım bunu yapmak için de ilk önce ersen martin gönderilmeli sistemi her büyük klübün oynadığı gibi 4-5-1e değiştirmeliyiz kanatları kullanmalıyız ki bence erman ve musa bunun için yeterli bir de ters ayaklı kanat organizyonu yapmaları için iki ayaklarının da iyi olması lazım ne musa da ne ermanda böyle bir yetenek yok zaten öyle oynadıkları zaman hiç bir şey yapamıyorlar bundan vazgeç hocam bu takım bu sene onur mücadelecisi verecek taraftar olarak takımın arkasında olmalıyız
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2009, 00:04   #15
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın hocam, sivas insanı hiç bir zaman iyi gün dostu olmamıştır...bunu en iyi sen bilirsin...ve sivaslı her zaman vefalıdır...elbette bizlere yaşattığınız olağanüstü mutluluklar için sizlere müteşekkiriz...ama bizden sakın yanlışa doğru dememizi de beklemeyin...bu sene geçmiş senelerin aksine bir çok yanlış yapıldı...bunu sadece biz değil, herkes söylüyor...tabi bu sürecin bir faydası oldu, sivas düşmanlarının maskeleri düşünce iğrenç sıfatlarını görmüş olduk...sizden ricamız asla gitmeniz değil, yanlışlarınızı görerek,öz eleştiri yapıp hatalarınızı düzeltmenizdir...KAÇIP GİTMEK KORKAKLARIN İŞİDİR...SİZE YAKIŞMAZ...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2009, 00:04   #16
SeLoCan58
Yeni Yiğido

SeLoCan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 SeLoCan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARkdaşlar birligi Beraberligi Bozmayin GEcen sene fener galata KAcinci siradaydi Beşiktaş durumuna Bakim Bu Sene ? bjk taşda yenilgiler aliyor ama taraftari ginede bjk diye hay kesiyor .. vBun lari Göz önünde tutalim
SeLoCan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SeLoCan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2009, 00:05   #17
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
G Ü N E R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HOCAMIZIN KENDİ SİTESİNDEN TARAFTARA SESLENİŞİ:

GERÇEKLER ACIDIR!..

İşin kolayı sizin intikam saatiniz./Akrep’in yelkovanı yakalayacağı kadar mutlak./Ve gerçek./Akrep dakikası geldiğinde çekersiniz pimi./İntikam alma saatiniz geldi mi.

Yaklaşık 3 yıl önce kaleme aldığım dizelerimden bir mısraydı bu.

Hani Sivasspor “iner misin, çıkar mısın?” gözüyle bakılan bir takımdı, hani ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veriyordu ya, o günlerde kaleme almıştım.

“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” demiş büyüklerimiz ne büyük bir sözmüş, şimdi daha iyi anlıyorum.

Yaklaşık 6 yılda bir takımı nereden nereye getirdiğimizin hesabını, sadece vicdan sahibi yüreklere bırakıyorum. Geçmişte yüksek sesle konuşulan “Bunlar kim canım, düşerler diğerleri gibi” denilen bir takımı bugün Avrupa mücadelesinin içine koyabiliyorsak, bir şeyleri başarabildiğimizin de görülmesini istemek en doğal hakkımız olsa gerek.

Hayatında sadece futbol seyrederek futbol otoritesi olan insanların, madalyonun diğer tarafını nedense görmek istememelerinin ısrarında diyecek pek bir şeyimiz olmuyor.

Onun yorumunu, sahada güzellik adına bir şeyler görmek isteyen yapılan mücadeleye, dökülen alın terine saygı duyan siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.

Etle tırnak ayrılır mı birbirinden, bizim başkanla dostluğumuzun tarifini böyle yapmıştım,bu takımı nereler getirdiğimizin muhasebesi ortadayken, yalan yanlış kulaktan dolma, bilerek yada bilmeyerek yapılan haberlere sadece gülüyoruz.

Bizim dostluğumuz, acıyı lokma yaparak tüketme sanatıdır. Mutluluğumuzu hediye ederiz, acımızı böleriz.

Başka bir tarife gerek var mı?

İşler iyi giderken çok dostunuz vardır, ya kötü başladıysanız?

Önce fareler terk eder gemiyi.

Duruşumuz, inancımız asla değişmez, dün neydiysem bugün de şüpheniz olmasın oyum.

Lig uzun bir maraton, tabiî ki istenmeyen sonuçlar olacak, tabi ki acıyı da sevinci de tadacağız.

Başka türlüsünü düşünmek eşyanın tabiatına aykırı değil mi?

Sadece “ neydik, ne olduk” sorusunu sorun ve cevabını bekleyin.

34 maçlık bir toleransımız yok mu bunca şeyden sonra?

Beklemek o kadar mı zor?

Sevenlerimi üzmemek adına her şeye razıyım, üzersem valizimi toplar giderim.

Saygılarımla.

Bülent UYGUN

20.08.2009

www.bulentuygun.com.tr

umarım daha önce yayınlanmamıştır...yayınlandıy sa silinebilir...
SIVASSPOR BUYUK BIR CAMIADIR BUNUN USTESINDEN GELIR MEARK ETMEYIN
LIGIN DEVRE ARASINA KADAR BEKLEMEK GEREK COK ACELECI DAVRANMAYINIZ
BU SEZON HEDEF DEGISEBILIR OKADAR OLAN OLDU BITEN BITTI ARTIK OLANLARDAN DERS CIKARMA ZAMANIDIR GUN ARKADASLAR
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2009, 00:42   #18
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kanımaksa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ayıp sizin yaptığınız ya bu takımı yerden göklere çıkaran bülent uygun o zamanlar iyiydide şimdi iki maç kaybedildi diye kötümü oldu? bu kadar hayin olunmaz ya daha bismillah lig yeni başladı bi durun bakalım ne olacak elbette hatalar olur bu sonuçları bizde hoş görmüyoruz ama takımın yanında olmalıyız biz kendi camiamızı başta bülent hoca olmak üzere ve daha en başından böyle yaparsak elalem ne der benim bülent hocaya güvenim sonsuz takımada herşey yoluna girecektir
lafını bilde konuş arkadaşım ne demek hainlik etmeyin falan.bülenti gülüm cicim ballarken iyiydi.başarısında övdüğümüz gibi başarısızlığındada yermeliyizki dengeyi sağlayabilelim.kaldıki ben bülenti karakterinden dolayı sevmiyorum.sezon öncesindeki büyük konuşmalarından dolayı sevmiyorum,SİVASIMIZI kötü gösterdiğinden dolayı sevmiyorum,yeri geldiğinde taraftara sataştığından dolayı sevmiyorum.SİVASa gelmeyen her futbolcudan sonra ŞEHRİ SEVMEDİ gibi abesle iştigal olan ve bir çocuğun bile söyleyemeyeceği sözler söylediği için sevmiyorum.bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız dediği için sevmiyorum.geçen seneni yedeği olan onuru as kadrolu oyuncu yapıpta kadrodaki tumu ve slyayı gönderdiği için sevmiyorum.devamlı musayı oynatıp saç baş yoldurttuğu için sevmiyorum...daha sayıyım mı???tüm türkiyeyi bize düşman ettiği için,başka b ifadeyle insanlar bize sempati ile bakarken bizi söylemleriyle antipatik yaptığı için sevmiyorum hepsi bu kadar
Alt 24.08.2009, 00:47   #19
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bn herzaman takımımın yanındayım her sene oldugu gıbı yıne her macta stadda olucam ıyı gunde herkes destek oluyor onemlı olan kotu gunde yanında olup sonuna kadar destek olmakta.
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido_furkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.08.2009, 00:51   #20
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bülent hocamızın istifasını istemek nankörlüktür.ancak taraftar olarakta kendi bildiğimiz doğruları söylemeliyiz.mesela bu seneki yaptığı takımdaki radikal değişikliği bir sene içinde değil de bi kaç seneye yayması gerekiyordu diye düşünüyorum.hangi takım olursa olsun ister m.united olsun ister barcelona dahi böyle kökten değişimi kaldıramaz...

olmuşla ölmüşe çare bulunmaz.allah bülent hocamızın yardımcısı olsun.böyle bir değişikliğe karar verirken düşündüğü oyun sistemini inşallah elindeki futbolcularla oynatmayı başarır...

Etiketler
acidir, gerÇekler, giderim, sevenlerimi, uygun, Üzersem