Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Faruk Ankaragücünde
Alt 31.08.2009, 11:54   #11
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Faruk Ankaragücünde

bülent hoca farukun yerine de bir 3. lig topçusu bulur...mümkünse posası çıkmış olacak...öyle genç kaabiliyetli ve gelecek vaadeden futbolcular değil, çünkü hocanın gençlere alerjisi vardır...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 12:06   #12
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
izmirligardaş58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok ayıp ediyorsunuz adımı koyuyorum ortaya sivas ilk 5e girecek bu sadece bir strateji aldanmayın almanyada bayern bile ne puanlar kaybetti kafaya oynayan hertaberlin son sırada galibiyeti yok keza lyon geçen sezon artarda kaç maç kaybetti hemde o kadroyla ama uyumu bi sağladı şampiyon olamasada karizmayıi çizdirmedi denizli maçı ile birlikte esnek bi fikstür bizi bekliyor bundan sonra en fazla 9 puan kayıbımız olacak maksimum 12 ilk yarı 30 ila 33 arası bi puanla kapanış yapacağız eğer ki aynı çıkışla yürüseidik bizi medya mahvederdi şimdi medyada bi kaç hafta mırıldanmasından sonra elini ayağını çekecek ve biz ilk yarı bitince derin nefes almış olacağız ki ozaman ne yazarlarsa yazsınlar çünki onlar bu sene çıkışta olsak direk bizim üstümüze oynayıp pastayı böldürtmememk için her türlü bizzans oyununa gireceklerdi arkadaşlar bu ligde 4 büyüklerin hepsinin en az bir tane opsiyon takımı var bjk- antep gs ankara takımlarından 2 tanesi aziz yalakası ilhan cavcav trabzonun ise üç dörttane onlarda bank asyada çıkmaları engellenio
takım dağıtılabilir, revizyona gidilebilir...bu ne için yapılır, daha iyi bir takım olmak için değil mi? peki daha iyi olmak için, gönderdiğin futbolculardan daha iyilerini alman gerekir ki daha iyi bir takım olasın...kaliteli yada geçn ama gelecek vaadeden futbolcuları alırsın, takım ilk haftalar 10 tane mağlubiyette alabilir...ama sabredersin, dersin ki aldığımız futbolcular kaliteli yada genç...mutlaka forma girdiklerinde daha iyi olacaklardır...bu umudu taşırsın içinde...ama senin aldığın adamların hangisi umut vaadediyor...30 yaşındaki uğur mu, 32 yaşındaki ersen mi, fenerin artığı yasin mi, yoksa kaabiliyet düşmanı onur mu? bak ilk 11 den 4 tane adam saydım sana ki 3. lig topçusu bunlar...formsuz musa, ibrahim, hayrettin, sedat, petko vs. de saymıyorum daha...

bizim tepkimiz sonuçlara değil, sonuçlar kötü olabilir, yeter ki takım umut versin, mücadele etsin...bizim tepkimiz takımın adeta içinin boşaltılarak 3. sınıf futbolcularla doldurulmasına...tum gibi bir futbolcunun gönderilerek ersen gibi yetenek olarak tumun tırnağı etmeyen oyuncuların alınmasına ve bunun gibi bir çok aptalca işe...bülent hoca tum ve silla gidince yaşlarını gerekçe göstermişti...silla 29 tum ise 30 yaşında oysa...tam en verimli çağlarındalar...peki madem gençleştirecektin takımı neden 32 yaşındaki erseni alıyorsun arkadaş??? bizim tepkimiz işte bu mantıksız hatta aptalca işlere...

bu haliyle tamamen küme düşme havasında bir takım...yok ilk beşmiş yok şampiyonlukmuş, kimse rüya görmesin...bugün son gün eğer direkt oynayacan en az 3 futbolcu alınmazsa takımın istikameti bankasyadır...böyle biline...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 12:16   #13
ozbss07
Yiğido

ozbss07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 ozbss07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

giden adamlara bak oynattığın admlara bak gelen adanlara bak sonucu farkedersin bülent bey
ozbss07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 12:18   #14
sahinok
Acemi Yiğido

sahinok - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahinok isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bülentin kişisel menfaatleri için Sivası sattığını düşünmeye başladım maalesef. Menajerlik vs.vs...
sahinok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.08.2009, 12:21   #15
ozbss07
Yiğido

ozbss07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 ozbss07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

giden adamlara bak oynattığın admlara bak gelen adanlara bak sonucu farkedersin bülent bey sen git zencileri topla ne halta yarıyolarsa
ozbss07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2009, 07:50   #16
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takım dağıtılabilir, revizyona gidilebilir...bu ne için yapılır, daha iyi bir takım olmak için değil mi? peki daha iyi olmak için, gönderdiğin futbolculardan daha iyilerini alman gerekir ki daha iyi bir takım olasın...kaliteli yada geçn ama gelecek vaadeden futbolcuları alırsın, takım ilk haftalar 10 tane mağlubiyette alabilir...ama sabredersin, dersin ki aldığımız futbolcular kaliteli yada genç...mutlaka forma girdiklerinde daha iyi olacaklardır...bu umudu taşırsın içinde...ama senin aldığın adamların hangisi umut vaadediyor...30 yaşındaki uğur mu, 32 yaşındaki ersen mi, fenerin artığı yasin mi, yoksa kaabiliyet düşmanı onur mu? bak ilk 11 den 4 tane adam saydım sana ki 3. lig topçusu bunlar...formsuz musa, ibrahim, hayrettin, sedat, petko vs. de saymıyorum daha...

bizim tepkimiz sonuçlara değil, sonuçlar kötü olabilir, yeter ki takım umut versin, mücadele etsin...bizim tepkimiz takımın adeta içinin boşaltılarak 3. sınıf futbolcularla doldurulmasına...tum gibi bir futbolcunun gönderilerek ersen gibi yetenek olarak tumun tırnağı etmeyen oyuncuların alınmasına ve bunun gibi bir çok aptalca işe...bülent hoca tum ve silla gidince yaşlarını gerekçe göstermişti...silla 29 tum ise 30 yaşında oysa...tam en verimli çağlarındalar...peki madem gençleştirecektin takımı neden 32 yaşındaki erseni alıyorsun arkadaş??? bizim tepkimiz işte bu mantıksız hatta aptalca işlere...

bu haliyle tamamen küme düşme havasında bir takım...yok ilk beşmiş yok şampiyonlukmuş, kimse rüya görmesin...bugün son gün eğer direkt oynayacan en az 3 futbolcu alınmazsa takımın istikameti bankasyadır...böyle biline...
kardeş git ozaman sende bülent uygunun menajerliğini yap sen ne çok şey biliosun öle ezber yapma okey biraz araştır sonra konuş kardeşim ligi 2 bitirmiş bi takımın oyuncularının kıçı kalkarsa bülent ne yapsın mecnun ne yapsın he sana soruyorum herve tum 500 se 1 istemiş kanfory yine öle bilicaya gelince sağlam duyumlarla yola çıkıoruz zaten türkiyeye gelme sebebi sivas değil büyük bi takıma gitmek fazla para kazanmak verecekmiydik bilicaya yıllık 1,5 milyon hee okadar kulüp para kazandı diyosun sana soruyorum hey çok bilmiş sivasspora ait orjinal kaçtane ürünün var kaç kere maça gidip en pahalı trübünde maçı izlemişliğin var ha maddi durumunu bilemem seni aşağılamıorumda ama bekara karı boşamak kolay bütün topçuların yıllık ücretleri ödendi stad yenilendi tesisler yenilendi bunlar bedavaya mı yapıldı hazıra dağ dayanmaz eğer doşaltırsan cebi gelende bouzaa gibi kaçarsa kaçmayıpta oynamas kahretse alırsın havanı nese ya bilen biri gelsin onunla muhattap olayıp ben müeccinlerle konuşmayı sevmem
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda izmirligardaş58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.09.2009, 08:56   #17
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1532 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Spor yazarları gibi yazmışsın istikamet bankasya diye adamın 3. lig futbolcusu dediği kşilere de bakın bi dahada aklına gelmiyormuş oldu olacak takım 3. lig takımı desen daha iyi

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.09.2009, 09:04   #18
ercan_dpinar
Yiğido

ercan_dpinar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ercan_dpinar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ABDULLAH DUMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
A.Gücü transfere devam ediyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Sivassporlu Faruk Bayer'i sezon sonuna kadar kiraladı. Transfer döneminin bitmesine 2 gün kala hareketli günler geçiren sarı-lacivertliler, Ankarasporlu Ediz'den sonra, savunmanın solunda görev yapan Faruk Bayer'i de renklerine kattı.
Kaynak : AA
helal olsun yönetime elinde hangi iyi futbolcu varsa satıyor olmassa yıldızı falanda satsın tam olsun takımda en beğendiğim futbolculardan bitanesiydi
Alt 01.09.2009, 09:05   #19
skynet
Acemi Yiğido

skynet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 skynet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Guzel guzel elestirisini yapana neden " sen lac defa maca gittin, sen kac defa en pahali trubunde oturdun, sen lisansli forma, urun aldin mi hic, sen mesaj attin mi" da konusuyorsun dersiniz. Klavye basinda neden canavar kesilirsiniz, neden olumsuz elistiri olunca kiziyorsunuz. Yalan mi yaziyor elestirenler, kim sivassporun bugunlerini gormek ister. Neden 3 maymunu oynuyoruz. Neden gozleri kapali bakiyoruz? Transfer donemi bitti, takim ortada; Bank Asyaya dususumuzu engelleyecek ne yapabiliriz. Neden kulaklariniz elestirilere kapatiyorsunuz. Siz Sivasspor tafartarisiniz, elestiri yapanlar yunan takimi taraftarimi.
Zamanin birinde bir kral varmis, kendisine dunyanin en guzel elbisinesini dikecegim diyen terziye inandirmis kendini. Terzi gorunmez elbise diktigini soylemis, herkes cok beyenmis. Kralda halkda gorsun o halde deyip halkin karsisina cikmis. Bir kisi cesaret edip Kral ciplak demis. Aslinda kimse elbiseyi gormedigi halde goruyormus gibi davranirlarken, bir kisi gercegi soyliyecek kadar cesaretliymis.
Bu hikaye ne guzelde durumumuzu anlatiyor. Biz aldanalim, guzel gidiyoruz, takim cok iyi, Bulent hocaya laf eden hiyanet icindedir, gercek sivasli degillerdir diyelim. Bende diyorum ki KRAL CIPLAK. Takim bank asyaya gumbur gumbur gidiyor , Allah beterinden saklasin.

Not: Evet; en pahali turubunden mac izledim, deplasmanda sivasspora ayrilan yerde macida izledim, 3. ligdeki gunlerimizi toprak sahadaki durumlarimizi, 10 kisiyle maca gidip kapali turubinde bagira cagira bir avuc insan mac izledigimiz gunleri unutmadim, defalarca mesaj cektim, sivasli olmayanlarin telefonlarindan mesaj cekmeleri icin ikna ettim, lisansli urun aldim aldirttim, hediye aldim. Ogrentmenlik yaptigimiz gunlerde iki kurus ogretmen maasindan ogretmen arkadaslarla sivasspora yardim diye para toplanmasina onay verdim destekledim. Simdi ben elestiri yapmiyacagimda kim yapacak! suzmayacagim susmayacagiz. Kral Ciplak!!!
skynet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.09.2009, 09:08   #20
ercan_dpinar
Yiğido

ercan_dpinar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ercan_dpinar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sat faruk u al adını hiçbilmediğimiz gabondan ne olduğu belli olmayan futbolcuları yönetime büyük bir alkış arkadaşlar topla fenerin işe vyaramaz futbolcuları azizeye yaranmak için

Etiketler
ankaragücünde, faruk