Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti
Alt 05.10.2009, 14:25   #11
KaRiZmA YiĞiDo
Acemi Yiğido

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 KaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISIKaRiZmA YiĞiDo COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti

(YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL ) BU SÖZ HZ.MEVLANANIN .YA ANLAMAK ÇOK ZOR BU İNSANLARI HERKES BURADAN BAĞIRMIYORMUYDU 7 HAFTADIR BÜLENT UYGUN DEFOL DİYE .? NE OLDU ŞİMDİ ÇARK ETTİNİZ? TAMAM BÜLENT HOCA ÇOK ŞEYLER YAŞATTI AMA ÇOK ŞEYLERDE ALDI BİZLERDEN SİVAS SPOR BÜYÜK BİR CAMİA BAKIN BEN İSMAİL KARTAL'I TEBRİK EDERİM O ADAM BİZİ SÜPER LİĞE ÇIKARDIĞINDA GÖREVİ BIRAKTI NİYE? BEN YERİMİ BİLİRİM BEN SÜPER LİĞ ADAMI DEĞİLİM ,YERİM BANK ASYA 1.LİĞİ DEDİ BÜLENT HOCAYA SÜPER LİĞ ÇOK FAZLA GELDİ , KALDIRAMADI SONUÇ ORTADA BENCE GEÇ BİLE KALDI İSTİFA ETMEKTE BU İŞLER LAFLA OLMUYOR BEYLER ŞİMDİ DAYANIŞMA ZAMANI KİM GELİRSE GELSİN BÜLENT UYGUN'DAN DAHA FAYDALI OLACAKTIR.GÖRECEKSİNİZ AHKAM KESMEYİN , DÖNEKLİK YAPMAYALIM BÜLENT UYGUN'A TEŞEKKÜRLER YOLU AÇIK OLSUN UNUTMAYALIMKİ BİZİ BU DURUMA DÜŞÜRENDE O KÜME DÜŞÜYORUZ SAYESİNDE DEĞERMİYDİ İNAT ETMEYE,NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞTI BENCE ÇOK GÜZEL OLDU BELKİ YENİ TEKNİK ADAM KÜME DÜŞMEKTEN KURTARIR BİZİ.
KaRiZmA YiĞiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaRiZmA YiĞiDo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.10.2009, 15:01   #12
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

bazi üyelerin teknik direktör anlayisi bukadar iste.. bu Bülent U. yerine afrikadan adam istiyorlar, pff !!
Alt 05.10.2009, 15:22   #13
sevdamcihad
Acemi Yiğido

sevdamcihad - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 sevdamcihad FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

*** AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ.HER ŞEYİN BİR SONU VAR.SONSUZLUK YÜCE ALLAH'A MAHSUS..

BÜLENT UYGUN İÇİNDE SİVASSPOR CAMİASINDA BİR SON VARDI VE YAŞANDI BİTTİ..

GÜNAHIYLA SEVABIYLA CAMİAMIZA OLAN KATKISINDAN DOLAYI KENDİSİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ..

HANİ HEP DİYORUZ YA " AHMET'LER MEHMET'LER BÜLENT'LER GELİP GEÇİCİ KALICI OLAN İSE SİVASSPOR VE TARAFTARI DİYE"..

FUTBOL OYUNUNDAKİ EN BÜYÜK GERÇEK GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKABİLMEK..

ALINAN KÖTÜ SONUÇLAR TABİKİ BERABERİNDE BİRTAKIM HAKLI ELEŞTİRİLERİDE GETİRECEK..

BÜLENT UYGUN'A BU BAĞLAMDA YAPILMIŞ VE HATTA HAPILACAK OLAN ELEŞTİRİLERİN TAMAMINI SAYGIYLA KARŞILIYORUM..

AMMA VELAKİN ŞİMDİ SAZI ELE ALALIM EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM..

BU TAKIM BÜLENT HOCA İLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARKEN BİLE HOCAYI İSTEMEYEN ÇEKEMEYEN KISKANAN VS.VS. NE DERSENİZ DİYİN İŞTE..

BAZI ZEVATLAR VARDI.BEN BURADAN O EMBESİLLERE, KAN EMİCİ SÜLÜKLERE SESLENİYORUM.BU BENİM YÜREĞİMİN VE SİVASSPORA OLAN SEVDAMIN FERYADIDIR..

GÖ.....NÜZE KINA YAKIN ULAAAAAAAAAAAN YEDİNİZ BÜLENT UYGUN'U..

""" EYYYY DUYGULARIMIZI MANTIĞIMIZIN ÖNÜNE GEÇİREN ADAM..SANA SESLENİYORUM SANA!! SENİ DURUŞUNLA SEVDİK.NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZMASA BİLE YAZANLARIN BİR ÇOĞUNDAN DAHA FAZLA YİĞİDO OLUŞUNLA SEVDİK..SEN BİZİM ASKER BÜLENTİMİZDİN, SENİ BAYRAĞA, SANCAĞA, VATANA, MİLLETE SELAM DURUŞUNLA SEVDİK..KALPTEN KALBE YOL GİDER NE KALEMLE ÇİZİLİR NE SİLGİ İLE SİLİNİR İŞTE BİZ SENİ BÖYLE SEVDİK YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT HOCAM """***

*** CEVHER VAR İKEN PUL NEYE YARAR ***
*** ACZİNİ BİLMEYEN KUL NEYE YARAR ***
*** HERKES BİR YOL TUTTURMUŞ GİDER ***
*** MEVLAYA GİTMEYEN YOL NEYE YARAR ***

iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S )
sevdamcihad isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009, 16:12   #14
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Bülent Hoca bence çok şey kaybetti..Türkiye'nin Ferguson'u olma şansını kaybetti.Türk futboluna Bülent'i kazandıran Sivasspor bir Bülent Uygun daha kazandırır!Hocamızla hayalleri yaşadık,sonsuz teşekkürler!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009, 16:36   #15
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazık oldu yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009, 16:40   #16
hanedan58
Acemi Yiğido

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Hoca bence çok şey kaybetti..Türkiye'nin Ferguson'u olma şansını kaybetti.Türk futboluna Bülent'i kazandıran Sivasspor bir Bülent Uygun daha kazandırır!Hocamızla hayalleri yaşadık,sonsuz teşekkürler!
madem sivasspr bu derece organize bir takımdıda 30 yıldır neden süper liğde degildik biri bana bunu açıklasın yada neden hiç avrupada top oynamadık yada neden fortise yada uefa ya gidemedik yada neden 17 hafta lider olamadık yada neden tüm kanallarda sivas sivasspor denilmedi güldürmeyin beni allah aşkına bunları sivasa veren bülent uygun sivassporunda mutlak hocanın tanınması aşamasında aydası oldu ama aslını inkar edenler haramzadedir
Alt 05.10.2009, 16:42   #17
hanedan58
Acemi Yiğido

Alıntı:
sevdamcihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
*** AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ.HER ŞEYİN BİR SONU VAR.SONSUZLUK YÜCE ALLAH'A MAHSUS..

BÜLENT UYGUN İÇİNDE SİVASSPOR CAMİASINDA BİR SON VARDI VE YAŞANDI BİTTİ..

GÜNAHIYLA SEVABIYLA CAMİAMIZA OLAN KATKISINDAN DOLAYI KENDİSİNE SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ..

HANİ HEP DİYORUZ YA " AHMET'LER MEHMET'LER BÜLENT'LER GELİP GEÇİCİ KALICI OLAN İSE SİVASSPOR VE TARAFTARI DİYE"..

FUTBOL OYUNUNDAKİ EN BÜYÜK GERÇEK GEÇMİŞE DEĞİL GELECEĞE BAKABİLMEK..

ALINAN KÖTÜ SONUÇLAR TABİKİ BERABERİNDE BİRTAKIM HAKLI ELEŞTİRİLERİDE GETİRECEK..

BÜLENT UYGUN'A BU BAĞLAMDA YAPILMIŞ VE HATTA HAPILACAK OLAN ELEŞTİRİLERİN TAMAMINI SAYGIYLA KARŞILIYORUM..

AMMA VELAKİN ŞİMDİ SAZI ELE ALALIM EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM..

BU TAKIM BÜLENT HOCA İLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARKEN BİLE HOCAYI İSTEMEYEN ÇEKEMEYEN KISKANAN VS.VS. NE DERSENİZ DİYİN İŞTE..

BAZI ZEVATLAR VARDI.BEN BURADAN O EMBESİLLERE, KAN EMİCİ SÜLÜKLERE SESLENİYORUM.BU BENİM YÜREĞİMİN VE SİVASSPORA OLAN SEVDAMIN FERYADIDIR..

GÖ.....NÜZE KINA YAKIN ULAAAAAAAAAAAN YEDİNİZ BÜLENT UYGUN'U..

""" EYYYY DUYGULARIMIZI MANTIĞIMIZIN ÖNÜNE GEÇİREN ADAM..SANA SESLENİYORUM SANA!! SENİ DURUŞUNLA SEVDİK.NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZMASA BİLE YAZANLARIN BİR ÇOĞUNDAN DAHA FAZLA YİĞİDO OLUŞUNLA SEVDİK..SEN BİZİM ASKER BÜLENTİMİZDİN, SENİ BAYRAĞA, SANCAĞA, VATANA, MİLLETE SELAM DURUŞUNLA SEVDİK..KALPTEN KALBE YOL GİDER NE KALEMLE ÇİZİLİR NE SİLGİ İLE SİLİNİR İŞTE BİZ SENİ BÖYLE SEVDİK YOLUN AÇIK OLSUN BÜLENT HOCAM """***

*** CEVHER VAR İKEN PUL NEYE YARAR ***
*** ACZİNİ BİLMEYEN KUL NEYE YARAR ***
*** HERKES BİR YOL TUTTURMUŞ GİDER ***
*** MEVLAYA GİTMEYEN YOL NEYE YARAR ***

iHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI TOPRAK ( K.S )

ağzına sağlık kardeşim benim duygularımı tercüme etmişin diyemediklerimi demişinnnnnnnnnn helal olsun sana
Alt 05.10.2009, 17:16   #18
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

bıze neler kattıgı ortada ama bız ona gerektıgı degerı verdık mı orası suphelı..
Alt 05.10.2009, 17:24   #19
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
hanedan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
madem sivasspr bu derece organize bir takımdıda 30 yıldır neden süper liğde degildik biri bana bunu açıklasın yada neden hiç avrupada top oynamadık yada neden fortise yada uefa ya gidemedik yada neden 17 hafta lider olamadık yada neden tüm kanallarda sivas sivasspor denilmedi güldürmeyin beni allah aşkına bunları sivasa veren bülent uygun sivassporunda mutlak hocanın tanınması aşamasında aydası oldu ama aslını inkar edenler haramzadedir
30 yıldır organize takım olamamamız,bu durumun ömür boyu devam edeceğini göstermez!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009, 18:08   #20
58SARKISLALI58
Yiğido

49 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 58SARKISLALI58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GARDAS ELIN KOLUNA SAGLIK BULENT HOCA COK BASARILARA IMZANI ATTIN INKAR EDEMEYIZ TABIKI AMA BUSENE DOGRU DURUT BI TRANSFER GIDENLER HERNEYSE KENDI KENDINE ETMIS GIBI OLDU AMA YINEDE HERSEY ICIN TESK EDERIZ BASARILARIN DEVAMINI DILIYORUZ :GENC KAPTAN
58SARKISLALI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bülent, geçti, sivas, tarihe, uygunlu