faruk yasin bide hayro oynarsa unutun turu filan bursa fark atmasa bari deriz.inşallah defansa bir adam alınırda o zamana kadar bursayı yenip hesap yapmadan turlarız yoksa çok zor çok.denizli kesin yener tarsusu bizim berabere kalmamız bize yaramaz ancak farklı beraberlik o da zor bursa taraftarını unutmuyalım.
Bursa nın Ziraat Türkiye kupa maclarını ızledm hıc de ııı top oynamıyor ama bızım ısımız en zor olan Sivasspor bursa evınde oynuycak o seyırcısıyle ama bız bursayı yenersek Denızlı saten Tarsusa hayatta yenılmez Bursa elenr super olur ama ısmz cok Zor
O G B M A Y +/- P
1 Bursaspor 3 2 1 0 5 3 2 7
2 Sivasspor 3 2 1 0 5 3 2 7
3 Denizlispor 3 1 2 0 2 1 1 5
4 Giresunspor 4 1 0 3 6 8 -2 3
5 Tarsus İ.Y. 3 0 0 3 2 5 -3 0
bursayla her şeyimiz aynı en garantisi yenmek çünkü denizli dde hiç puanı olmayan tarsusla oynuyor. o nedenle her şey olabilir. bence yenmemiz şart.
ne olacak artık olacaklardan zevk alacaz....çünkü kuba bizim olacak...
biz hazırız senden gelsin
bu sevdadan vazgeçersek
ALLAH BELAMIZI VERSİN....
bursa nın fortıs maclarını ızledm hıc de ııı top oynamıyor ama bızım ısımız en zor olan sıvasspor bursa evınde oynuycak o seyırcısıyle ama bız bursayı yenersek denızlı saten tarsusa hayatta yenılmez bursa elenr super olur ama ısmz cok Zor
güzel kardeşim ..bursadan katılıyorum ...sitenizede üyeyim.bursanın elenmesi sana neden bu kadar haz veriyor anlamış değilim.yarışta olan 3 ekipte anadolunun ekibi..içlerinde bizans takımı yok ister bursa ister denizli isterse sivas kim çıkarsa çıksın kazanan andolu olacaktır..bunu göremiyormusun?
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı migroArmis'a Teşekkür Ediyor...
güzel kardeşim ..bursadan katılıyorum ...sitenizede üyeyim.bursanın elenmesi sana neden bu kadar haz veriyor anlamış değilim.yarışta olan 3 ekipte anadolunun ekibi..içlerinde bizans takımı yok ister bursa ister denizli isterse sivas kim çıkarsa çıksın kazanan andolu olacaktır..bunu göremiyormusun?
haklsın kardeş..ben o arkadaş adına senden ve tüm bursaspor taraftrından özür diliyorum..bursa-denizli-sivas üçüde anadolu takımı sonuçta..hak eden hangisiyse o ikisi çıksın..ama denizlinin giresun deplamsmanında oynadıgı maçın özetini izlediyseniz görürüsnüz ki o maçta giresun tek kale oynayıp onlarca pozisyon kaçırdı denizli tek buldugu pozisyonu gol atıp yendi...yani gönül isterki denizli tarsusa takılsın ve SİVasRUB(SİVAS-ASRUB) yani sivas ve bursa el ele gruptan çıksınlar...ama hayırlsı olsun diylim..ama şunuda unutmayın ki kupanın tarihine baktıgınızda genelde hep bu şekilde gruptan zar zor çıkan takımlar,hemen elencek gözüyle bakılan takımlar finale kadar gidip hata kupayı alrılar...türkiye kupasnın özelliğidir bu..inşALLAH yiğidolar alıcak o kupayı
__________________ JOSE MOURİNHO:"Dünyanın en iyi teknik direktörü ben değilim,ama benden daha iyi teknik direktör de dünyada yok."