Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: KOLAY TESLİM OLDUK. NEDEN?
Alt 26.01.2010, 13:38   #11
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KOLAY TESLİM OLDUK. NEDEN?

birinci gerçek şu takım içerisinde hala bülentin eli var.bülent kendini aştıracak bir oyuna izin vermez.Bunu unutmayalım.İçeride malzemecisinden masörüne bülente bilgi aşırıldığı bir ortamda oyuncular elbette tedirgin olacaklar.Çünkü bazı oyuncuların ipi hala bülentin elinde.
ey yönetim bülente ne kadar güvenipde sivassporun boynuna nasıl ip takdırdığınızı gördünüz mü?
ben hocaya teşekkür ediyorum.Evet Türkiye futbolcularını tanımadı.Sivas iklimine uygun futbolcularıda bulamadı.Ama sağolsun içtenliğ ve iyi niyeti ile çalışıyor.ilerleyen süreçde takımın ligde kalması için gerekli sonuçları alacaktır.endişem de yoktur.
Ama önce yönetim kendine çeki düzen vermelidir.Halkın taraftarın içerisine girmeli.yeniden güven kazanıcı çalışamalarda bulunmalıdır.Başkan artık protokolu bırakmalı tirbünde seyircinin arasına karışmalıdır.
ayrıca her maçta bir futbolcunun kartpostal resmi ve futbolcu ile ilgili bilgileri içeren kartpostallar biletler ile verilmelidir.Bu yeniden bir sıcaklık sağlayacaktır.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 13:46   #12
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

takımın üstüne sanki ölü toprağı serpilmiş.nerde hata var.cevap heryerde defans yok,forvet yok orta sha yok,bir iki oyuncu kendi gçlerince çırpınıyor.yeter artık sabr taşımız çatladı.2.devre dedik geldi çattı aynı hatalar devam ediyor.
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 13:47   #13
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

neden i muhsin ertugral.
ligde 10. haftasi dolmus hala bu ligdeki takimlari,sahalari,kendi oyuncularini rakip oyunculari taniyamamis.birde böyle bir rakibe karsi fantezi fulbolda bile cikilmayacak kadroyla cikmaktir.
rakip takimdan giray biraz sansli olsaydi pazar günü hattrick yapacakti bu kadar kisa boylu rakibe basamayan kadrodan fazlasini beklemek hayal olurdu.insallah hoca gelecek maclarda maclari kfasinda oynar ilk20-25. dakikada oyuncu degistirmez.
bülent uygun gideli 4 ay oldu ve hala bülent uygun knusuyoruz cok komik durumdayiz.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 13:56   #14
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

2 Nedeni Var...

Forvette Top Tutup Rahatlatacak Bir Santraforumuz Yok.Rakipten Gelen Top Direk Defansla Karşılaşıyor Defans Aşırı Mücadele Sonucu Çabuk Deforme Oluyor...

İkinci Neden Sol Kulvar Yol Geçen Hanı Gibi..Önde Nabil Daha Tam Hazır Değil.Agbetuyla Başlamadıgı Icın de Sol Kulvar Foss..Arkadada Hayrettin ve Faruk Yok Ferhat Daha Toy Büyük Maçlarda Kazanılmaz Kaybedilir Bu enç Futbolcu...

1 Tane Ayağında Top Tutan Santrafor ve Sağlam bi Sol Bek Lazım....
Alt 26.01.2010, 14:01   #15
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Konusmak kolaydir. Benim trabzon maçindan ümidim yoktu, hatta Bursa ve Fener maçida çok kolay geçmiyecek bizim açimizdan. Bu takima 2-3 hafta vermek lazim. Zaten bizim bu sene oturmus bir kadromuz yoktu. Üstüne son anda bir çok yabancida katinca hal böyle iken durum ortada.

Ayrica Trabzon tarihinin en iyi maçini çikardi bize karsi, o ayri bir sanssizlik bizim için.

Ha Fener maçindan sonra takimda bir düzelme sinyali olmazsa o zaman gerçekten düsündürücü olacak, lig sonuna kadar büyük bir sanci olacak.

Ama ben inaniyorum takimima, bu takim 3-5 hafta sonra kendine bahsettirecek ve iyi bir yere gelecegiz.

Sadece Muhsin hoca biraz passif geliyor bana oyunculari ikna etme kabiliyetinde. Biraz daha ikaz etmeli oyunculari.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 14:50   #16
cansivasli
Yeni Yiğido

cansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cansivasli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

dogru arkadaslar kamanan mehmet yildiz varken kamanandi, mehmetin yokluguunda oda varken yok oluyor.Calim atma kabiliyeti yok ama sutlari var.Gerci suda bi gercek ileriyi besleyecek adam yok bi ermanimiz var ama oda bencil insallah tez zammanda kendimize geliriz yoksa kendimizi 1.ligde buluruz..
cansivasli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 14:53   #17
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1513 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Yenilerle ilk macimiz olmasi ve takimin birbirine uyum saglamamasina bagliyorum kolay teslim olmamizi. Ilerleyen haftalarda mutlaka düzelecek. Ama buda bir gercek bundan sonraki maclarda futbolcularimiz yüzde yüzün üzerinde performans göstermeli. Herkes forma icin oynamali bundan sonra.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 14:59   #18
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

mustafa abininde sabrını taşırmışlar çok haklıda bizim oyuncuların arası o kadar fazlaki 2 oyuncumuz arasında bi maç daha yapılır yardımlaşma yok pasta yapamıyoruz zaten ve yıllardır süren sol kanat afet bölgesi bugun duzelır şu gun duzelır derken kaldı harbidende 15 maç kazanacağımız maçlar tabiki olacaktır ama kazanmanında yetmeyeceği maçlar kazanmak istemiyoruz bu takıma bu camiaya yazık olur çok üzülürüz...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 15:04   #19
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Bu kadar teslim olmamızın bir çok nedeni var ama çoğu hocadan kaynaklanıyor.İbrahim DAĞAŞAN haricinde topa basan yokki orta sahada,garibim o da ne yapsın nereye koşacağını şaşırmış.Hala İbrahim'e kötü söz söyleyenler var ya onlara ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bir takımın orta sahası olmassa forvette kötü görünür,defansıda.Hocanın buna biran önce çözüm üretmesi gerekiyor.Bakın görün o zaman defansımızda iyi olacak forvetlerimizde iş yapmaya başlayacaklar.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2010, 16:36   #20
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Mustafa Ates abimizin Yazisini Hürriyet, Milliyet, Sabah'a falan koyunsana. Adam meshur olur böyle gercekleri yazsa:P
insallllllah bu son olur demicem yoksa hep ayni kaliyo
onun icin ben bu takima diyecek seyler bulamiyorum
YETERRRRR
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kolay, neden, olduk, teslİm