Anılcım Manisa'da Dİyarbakır'da büyük takımlara karşı, maçları yayınlanıyorsa iyi oynuyorlar... Ben sizi temin ederim ki bu takım ligte kalacak, hem de büyük konuşmayım ama savunma Denizli maçındaki gibi iyi giderse Antalya'nın bile üzerinde bitirebiliriz...
Anılcım Manisa'da Dİyarbakır'da büyük takımlara karşı, maçları yayınlanıyorsa iyi oynuyorlar... Ben sizi temin ederim ki bu takım ligte kalacak, hem de büyük konuşmayım ama savunma Denizli maçındaki gibi iyi giderse Antalya'nın bile üzerinde bitirebiliriz...
O konuda haklılık payın var Burak Abi senin teminine de sonsuz güvenim var tabi ki gönüllerimizin de istediği bu inşallah her şey senin dediğin gibi gerçekleşir
Takımdan barcelona gibi top oynamasınımı bekliyorsunuz siz.Dün savunma sıfır hatayla oynadı...Ve orta sahada önceden cok top kaybı oluyordu buda azalmıs durumda...Ayrıca denizliyi hafife alanlar gecen hafta denizli gs karsısında nasıl top oynadı gördük..bence fener maçından daha zor bir maçtı adamlar korkularından şuursuzca saldırdılar...Ölümüne oynadılar buna rağmen biz galip ayrıldık...Takım dün iyiydi..Takımı hepten kötü yaptınız yasin bile 10 numaraydı.ayakta alkısladım.....
Arkadaslar diyardan korkmaya gerek yok büyük takımlarda oynanan maçlarda anadolu takımları iyi motive oluyor ve mücadeleyi bırakmıyor...Örneğin gecen hafta denizli gsye kök söktürdü.Ama biz dün yendik.
bu macta zaten enönemli olan skorun güzel olmasiydi birde sunu düsünelim bu takim uzun süreden beri gol yemeden mac bitirdi vede stresi yüksek maci kazandi.ama artik su önümüzdeki 2 macida kazanip ondan sonra güzel futbol izlemeyi istiyecegiz.
bu tür maçlarda iyi futbol zaten beklenmez psikolojik savaş vardı zaten sahada ama biz kazanmasını bildik 3 puan hayırlı olacak inşallah
denizli maçını fire vererek kazandık ama diyarbakır maçı çok daha zor geçecek hoca ona göre önlem alacaktır onlar bizi burada nasıl yendilerse bizde sahasında diyarbakırı yenebiliriz galibiyete devam inşallah
arkdaslar bence bu tff bizi dusurmeye ugrasiyor gecen senede zaten sampiyonlugu elimizden aldilar... ellerime bir gecirsem onlari warya.......................
ama Allah soracak obur tarafta onlara............ Her gidisin bir donusu wardir tabi...
adamlar para için oynuyo abdullah bey saçma saçma konuşma bu takıma gs ve fb bişle zorlandı bizde zorlanacaktık tabii düşünemiyomusun bunu saçma saçma konuşma