Trabzonsporlu olsaydık,tahrik var deyip sahaya atlar,futbolcu dövmeye kalkışırdık.Sonra da bir dünya ceza yeyip,Denizli'yi baş düşman ilan ederdik..Ama değiliz!
mactan sonra ali ipek e sen soru sordun olayları hakkında göremedim o anda dio sonra kıvırdı lafı buraka 8 tane ile başladı sonra 5 e düşürdüdü yuvruk salladılar dio.. (hani görmemişdin ali ipek) ... birde mecnun beye soru sordun maçdan sonra kaleci özden sivasspor un soyunma odasına girmek saldırmak istedi die mecnun bey de keşke (girseydi!!) diye bi ceveb vermiş di sana çok güldüm o cümlesine mecnun baskanımın futbolcularda soyunma odasında özdeni bekliyolarmış
konar58 yani bİzde mi tezgahcı olalım ne diyorsun yani.Pek anlayamadım.Futbol bu saha oynanır biter diye düşünüyorum.
Mustafa Ateş maçtaki izlenimlerini yazmış.Biizm tezgahımızda bu diye mi yazsın.Ben Bizim taraftarı bir türlü anlamıyorum.
mustafa bey kardeşim bize tercüman olmuş bizim duygu ve düşüncelerimizi anlatmış.çok güzel konulara parmak basmış.bizim ve tekımımızın en kısa sürede ateş çemberinden uzaklaşması lazım.bazı yavşaklar sivasspor üzerinde oyunlar oynamıya başladılar bunlara fırsat vermemeliyiz.rakiplerimizi yenersek bize fazla dokunamazlar.bu konuda çokta tereddüt etmiyorum bize diş geçiremezler.koç gibi başkanımız var.
Yunus Yildirimi hic sevmedim ve hic sevmeyecemde olsun biz gine horoz kestik en önemlisi o ve insallah öbür hafta diyarbakiri ve manisayi yenecegiz ondan sonra keyfimize bakariz insallah
gercek gazetecıden gerceklerı yansıtan sözler bunlar dogru olanı savundugunuz için cok tesekkur ederım hayatınızda basarılar dılıyorum esenlıklerle kalın
sivasspor her türlü oyunla , tezgahla baş edecek güçtedir.Sivas'a tezgah kuranlar kurdukları tezgahın oyunun altında kalmaya mahkumdur.Diyarbakırspor maçında başarılar diliyorm.Sivasspor süper ligin rengidir.bu rengi soldurmaya , kapatmaya kimsenin gücü yetmez.
selam mustafa kardes sizin programi begeni ile ve tv58 zevkle izliyorum.pazartesi günü yapmis oldugunuz spor saatini cok begeniyorum.evet kardesim sivasimizi yakmak icin ellerinden gelenleri yapiyorlar.yaziklar olsun sportmenlik bu olmamali zaten özdeni biliyoruz gittigi takimlari düsürüyor basta konya olmak üzere hatirlayalim fenerbahce maclarini konya ile yine özden bas mimar o tamamen ahlaksiz biri .insallah biz bu ligte kalacagiz biz sivasimizi ve sivassporumuzu canimizdan fazla seviyoruz.Danimarka dan tüm yigidolara selam sizlerede basarilar ne güzel eski sivassporlu sevilen futbolcularimizla program yapmaniz bizlere zevk veriyor.kaya yatakci