Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Milli Takım hocasına kavuştu
Alt 17.02.2010, 14:04   #11
yukarıyıldızlı
Yiğido

yukarıyıldızlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 yukarıyıldızlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Milli Takım hocasına kavuştu

ne olursa olsun türk teknik adam gelmeliydi o kadar sağlam teknik direktörlerimiz var ki neden onlar göreve getirilmez anlamış değilim ....özlenen başarılara yine ulaşılamayacak gibi ama inşallah yanılan ben olurum....
Alt 17.02.2010, 14:05   #12
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Çok sevindim yabancı gelcekti bu yüzden sadece Hiddink gelsin istiyordum. İnşallah hazır kadroyu bozmadan daha iyi yerlere getirir. Hayırlı uğurlu olsun
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010, 14:53   #13
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1139 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

hayırlı uğurlu olsun Milli Takımımıza..

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010, 14:58   #14
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hayirli ugurlu olsun, insallah sadece 3 buyuk denilen takimlari gormez, diger kulupteki yetenekleride gorur umarim..
sevda58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010, 15:08   #15
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Vederson,Orhan Şam,Mustafa Pektemek,Aykut Demir,Mehmet Yıldız gibi adamlara da inşallah şans tanır
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010, 15:24   #16
bonuce123
Yiğido

bonuce123 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 bonuce123 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cok iyi oldu bence aslında türk hoca gelmesini istiyordum ama hiddink gercekten gençlere cok sans verıyor en yerınde hoca oldu bızım ıcın
bonuce123 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010, 15:49   #17
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başarılar inşallah fatih hoca gibi yapmaz kim hakediyorsa o giyer formayı...

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010, 15:57   #18
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Göreve getirilecek en doğru isim olmuş. TFF ilk kez doğru bir hamle yapmış nasıl yaptılar bilmıyorum ama Hiddink tam aradıgımız birisi Şampiyonluga oynadıgımız son 2 sezonda Milli takımın başında terim değil Hiddink olsaydı eminim ki en az 3 oyuncumuz Milli takımda banko oynardı ve biz Dünya Kupasına katılırdık.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2010, 16:21   #19
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

bence yanlış yapıldı. hiddink türkiyeye yabancı kalıyor. türk futbol yapısına uyamıyor. fenerbahçede en açık şekilde yaşandı. bu kadar paraya bu macera çok yanlıştı. bir sürü türk hoca varken bir yabancının getirilmesi olacak iş değildi. bir yabancıya bu kadar serveti vermek hangi akla hizmet onuda anlayabilmiş değilim. fatih terime para verirken o paraki bu paranın çok çok altında olan bir para bir sürü söylentisi olmuştu. mecliste bile gündeme gelmişti. şimdi soruyorum tekel işçisine para vermemek için olmadık şeyleri yapacaksın türkiyenin bütçesinin bilmem kaçta kaçını bir yabancı teknik adama vereceksin. yokmu türkiyede onun gibisi bir kerametimi var hiddinkin oyuncumu transfer decek. bizim adamımızı bizden başka kim anlar kardeşim. tercüman vasıtasıyla futbolcuyla konuşacak oda nasıl tercüme ederse. federasyon çok yanlış yaptı. bu kadar para çöpe gitti. yazık bu millete. bakınız anadolu takımları parasızlıktan kıvranıyor. doğru düzgün sahaları olmayanlar var. bunlar varken uçurumlar yaratmanın bir gereğide yoktu. allah akıl fikir versin.
Alt 17.02.2010, 16:43   #20
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence yanlış yapıldı. hiddink türkiyeye yabancı kalıyor. türk futbol yapısına uyamıyor. fenerbahçede en açık şekilde yaşandı. bu kadar paraya bu macera çok yanlıştı. bir sürü türk hoca varken bir yabancının getirilmesi olacak iş değildi. bir yabancıya bu kadar serveti vermek hangi akla hizmet onuda anlayabilmiş değilim. fatih terime para verirken o paraki bu paranın çok çok altında olan bir para bir sürü söylentisi olmuştu. mecliste bile gündeme gelmişti. şimdi soruyorum tekel işçisine para vermemek için olmadık şeyleri yapacaksın türkiyenin bütçesinin bilmem kaçta kaçını bir yabancı teknik adama vereceksin. yokmu türkiyede onun gibisi bir kerametimi var hiddinkin oyuncumu transfer decek. bizim adamımızı bizden başka kim anlar kardeşim. tercüman vasıtasıyla futbolcuyla konuşacak oda nasıl tercüme ederse. federasyon çok yanlış yaptı. bu kadar para çöpe gitti. yazık bu millete. bakınız anadolu takımları parasızlıktan kıvranıyor. doğru düzgün sahaları olmayanlar var. bunlar varken uçurumlar yaratmanın bir gereğide yoktu. allah akıl fikir versin.
Geçmiş yorumlarınızı beğenerek okuyan birisi olarak bu mesajınıza oldukça yaşırdım. Spor'a siyaseti katmak en başta bana çok yanlış geldi.

Hiddink'i başarılı kılan kulupler bazında değil çalıştırdığı Milli takımlar da ki başarısı nedeniyle TFF göreve getirdi. ( Kulupler de üst düzey takımları çalıştırdıgını biliyoruz örn. son olarak Chealsea )

Avrupa da ki teknik adamların maaşına daha doğrusu Hiddink gibi çalıştırdığı hemen hemen bütün takımlarda başarı yakalamış ve Dünya'nın sayılı hocalarından birisini getirmek için büyük bir fiyatın olması kaçınılmaz sondu.

Ben Milli takımda yerli hocaya sıcak bakmıyorum çok üst düzey oyuncularımızın oldugu dönemlerde bile önemli turnuvalara katılamadık yada Şampiyon olacağımız Dünya Kupasından 3. lük ile ayrılmak zorunda kaldık.

Zamanın beni yanıltacağını düşünmüyorum. Hiddink ile sadece bu günü değil bundan sonraki Milli takım süreci için çok doğru ve olumlu işler yapılacagını ümit ediyorum.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hocasına, kavuştu, milli, takım