bursanın kazandığı en rahat maççççç
hoca : takımdan bihaber ne yapmak istediğni bilmeyen hiç bir şey yapmayan biri.... ben de olsam takım böyle olut ne farkeder.
ibrahim dağaşan : en büyük ruhsuz. benim burda ne işim var gibilerinden oynuyor.esasında senin yerin 2.3. lig.....
oubey : adam g... kaldıramıyor. nasıl oynasın.bu adamı alırken herhalde vesikalık fotorafına bakmışlar.
uğur kavuk : yazıklar olsun.. bu adam sivasta oynuyorya birşey diyemeyeceğim .kendime kızıyorum aslında bu adam oynuyor sen oynamıyon diye

))) gelene geç dedi....tam bir mal.
keıta taıder .... bunlar boşuna alınmışşş...
cihan : sen git yine karşıyakada oyna burası sana fazla büyük geldi. yuh be 20 li yaşlardasın yaşından utan hiçmi koşmaz bir insan ben senin yerinde olsam 90 dakika koşarımmm... aldığın para haram.. kariyerinde burda biter işte soluğu 2,3, ligde alırsın...
arkadaşlar bir takım koşmaş pres yapmaz ruh gibi oynarsa 3 te yersin 5 te.. bu takımı ateşleyecek bir insana ihtiyacı var vereceksin hepsine cezayı .
hoca ne demiş takımı hazırladım bursa ile başabaş oynayağız diye beyanat veriyor .senin hazırladığın takımı s......
bu mu yani....
allah yine yanımızdaydı yoksa 10 luk olurduk.
YAZIKLAR OLSUN SİZE ALDIĞINIZ PARA HARAM ........
adamlar 3-0 önde hala pres yapıyorlar onlar yaptıkça ben kahroluyom futbolcular ise bakıyor öyle yemin ederim yaşım 33 şimdi kadroya gireyim 11 sivalı toçunun yarısından daha iyi top oynamazsan ********im... bu kadar açık söylüyorum.
küme düşecek takımların içinde en kötü futboluda biz oynuyoz kendimizi kandırmayalım......
işimiz allaha kaldı... futbolcu ve hocaya kaldıysa bank asyadayız biline.