Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bizi üzmeye hakkınız yoktur !
Alt 04.03.2010, 07:24   #11
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bizi üzmeye hakkınız yoktur !

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

İsmail MUT / Sivaspostası

Sivasspor Türkcel Süper Ligine çıktığı yıldan bu güne kadar böylesine istikrarsız, gamsız, ve vurdum duymaz bir tablo izletmemiştir.
Sivasspor bu güne dek ligin rengi, şekli, şemalı ve olmazsa olmazlarındandı,
başarılarıyla bu güne kadar gündemde kalmış, lige hava katmış, öncülük etmiş, basın yayın kuruluşlarınca ve hatta yediden yetmişine herkes tarafından övgüyle bahsedilen ve itibar gören bir takım olduğunu kanıtlamıştır. Avrupa kupalarına katılmaya teşebbüs etmiş, deplasmana gelen takımlara 4 eylülü zindan etmiştir. En azından oynadığı futbolla heyecan yaratmış Sivas’ın adını UEFA internet sitelerine taşımıştır.
Düne kadar Sivasspor’u göklere uçuran, belgesellerini yaptıran, özel programcılar ve muhabirler görevlendiren yayımcı kuruluşlar bu gün neredeler?
Onlar başarılı olanların yanında yani rant peşin delerdir. Başarının olduğu yerde rant ve onlar vardır. Çağımızın gerçek yüz maalesef budur işte.
Sivasspor’um yıllardır sahaları zindan ettiği Bursaspor karşısında eridi, ezildi, büzüldü adeta çimlere gömüldü. Bu hazin tablo karşısında köşe yazarlarının analizleri de eklenince dünyam karardı. Gelinen bu aşamada oynanan futbola mı? Vurdum duymazlığa mı ? bu kadar gamsızlığa ve acizliğe mi ? üzüleyim bilemiyorum. Adeta kahır oluyorum.
Sorarım Bursaspor maçında bana ayağa üç pas yapan, biraz mücadele eden, istekli, arzulu, formasını terleten bir futbolcuyu göstere bilirimsiniz? Maalesef! nedenini bende bilemiyorum. Dolayısıyla Bursa maçını hayal etmek bile istemiyorum.
Düne kadar başta şahsım olarak övgüler yağdırırken bu gün böyle bir yazı yazmak mecburiyetinde kalıyorum, değerlendirmesini de siz futbolculara bırakıyorum.
Dün destan yazarken bu gün yerlerdesiniz, sizlere bu durum hiç mi hiç yakışmıyor..! Neticede yine en büyük görev siz futbolculara düşmekte. Siz isterseniz başarırsınız. Motivasyon, dayanışma, inanç ve arzu yeterli kanımca.
Sizler iki sezonun mukayesesini maddi ve manevi yönden rahatlıkla yapabilir kazanç ve prestijinizi sorgulaya bilirsiniz. Eski günlerinizi kazanmak, yaşamak ve yaşatmak sizlerin inancına bağlı olduğunu unutmayın. Ve buna yapmaya da mecbursunuz. Bu şehrin Sivasspor’a ekmek,su gibi ihtiyacı olduğunu da aklınızdan çıkartmayın.
ya git işine be kardeşim. sizi 58 tv de izliyorum. 2 kelimeyi bi araya getirip cümle kyuramıyorsunuz kalkmış yorum yapıyorsunuz.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 07:29   #12
dejavu
Acemi Yiğido

dejavu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dejavu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar ismail abinin bazı kelimelerine katılıyorum
dejavu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 07:33   #13
dejavu
Acemi Yiğido

dejavu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dejavu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar bizim balili antalya da ilk 18 giremiyor geri çagrılırsa gelmeye çoktan razıallaha emanet olun
dejavu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 08:35   #14
sgulturk
Acemi Yiğido

sgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 sgulturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yenicubuklu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Muhterem eline kalemine sağlık. Bende acizane şunları eklemek istiyorum. Ya hırsızın hiçmi sucu yok. Bursa maçının ikinci yarısında takım tam 30 dakika sağdan gitmeye çalışıyor. her defasında bursa ceza sahasının girişinde kesiliyor atak. bu hal yarım saat devam ediyor. yahu teknik adam uyarı yapmazmı hiç. 110 m lik sahanın 55 ini kullanıyor takım. kafasını kaldırıp sola bakan yok bu nasıl futbol. kargalar güldü halimize. yabancı oyuncuları tebrik etmek lazım adamlar hiç değilse evine ekmek götürmek için koşuyor. ya bizim içi boşalmış ruhsuzlar yürüyor sahada. koşacaksın kardeşim, mücadele edeceksin, terleyeceksin yenilersen de olmadı dı ne yapalım diyeceksin bu halk da seni tebrik edecek gayretinden dolayı. Lütfen bursa maçını tekrarını evde bir defa izleyin sayın ! futbulcular orda resminizi görürsünüz.
katılıyorum. hep bülent suçlu hep bülent. iyide kardeşim adam gideli ne kadar zaman oldu yeni hoca yeni topcular geldi. biz 1 yıl sonrada aynı bahanelerimi söyleyecez. toppcuların ruhsuzluğu hocanın takımı düzene sokamamasını söylemeyecezmi. geçen sene bir düzenimiz vardı bu sene hiç bir düzenimiz yok. takım ruhu yok. paslaşma yok. ermanın hiç katkısı yok, mehmet yıldız formsuz, orta sahada bir tek elrio var başkada kimse yok
sgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 11:07   #15
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SERHATCAN...Senin o 'git işine kardeşim' dediğin adam 50 yaşında ve Sivasspor'un bir zamanlar KAPTANLIĞINI yapmış,namı değer ÇİN İSMAİL abidir..
Ve diyorumki futbolu senden binlerce kez fazla bilir.Ama insanları konuşamamak ve anlatamamakla itham edemezsin..Bu takıma hizmet etmiş,kaptanlığını yapmış bi abimize öyle konuşamazsın.Bende sen ŞİDDETLE KINIYORUM.
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 11:32   #16
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Doğru bir yorum doğru bir tespitte bulunmuş sayın İsmail Mut.Takım adına hiçbir şey yapılamıyor sahada.Bu oyuncuların bir bölümü geçen yıl aynı kadroda yer aldı, bunlar mı ruhunu kaybetti yeni gelenler mi ruhu bulamadı yoksa teknik heyet mi ruhunu kaybetti bilemiyorum.Ama bilinen bir şey var ki o da icler acısı durum.Yönetim de sanırım bu ruhu kaybedenlerden, takımı ateşlemek adına ne gibi bir girişimleri oldu hiç duyamadım.T.Direktör takımı gerekli zamanda gerekli müdahalede bulunamıyor, bunların hepsi birarada olunca takımın 3.ligde mücadele eden azimli, istekli ve hırslı olan takımlardan daha aşağıda bir surumda olduğu ortaya çıkıyor.Ya bu deveyi güdmeli ya da bu diyardan gitmeli derler ya, oynamyıyorsanız, yönetemiyorsanız, idare edemiyorsanız çekin gidin o zaman... erkekliğin %90 kaçmaktır derler, arkanıza bile bakmadan kaçın, ya da kaçacaksınız, daha öncekilerin yaptığı gibi.
Takım ligde kalamaz ise o zaman olan sivasa olur, sizlere hiç ama hiç birşey olmaz,çünki gurur olnayınca geçmişle yüzleşemez hiçbir kimse....
Alt 04.03.2010, 14:51   #17
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu camiayı seyirciyi yani bizleri
üzmeye gerçekten kimsenin hakkı yoktur ekonomik kriz falan filan derken sizde üzüyorsunuz milleti titreyip kendinize gelseniz artık
uyan eyyyyyyyyyy sivasspor
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 16:57   #18
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merka etmeyin sivasspor yenimyecek.güzel oyunu ile değil yenilmeyecek işte.nereden derseniz yenileceçiğim maçlardasayın ünsal ı konuşturuyorlar.o şimdi suskun.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 17:34   #19
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KONYASPOR LİGDEN DÜŞTÜĞÜ YIL BASINI MEDYASI YÖNETİMİ TAKIMI TARAFTARI TEK YÜREKTİ YİNEDE DÜŞTÜ
BİZDE İSE TARAFTAR AYRI TELDEN ,YÖNETİM AYRI TELDEN,HOCA AYRI TELDEN FUTBOLCULAR AYRI TELDEN ÇALIYOR , İŞİMİZ ÇOK ZOR ALLAH YAR VEDE YARDIMCIMIZ OLSUN:roll eyes:
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.03.2010, 08:21   #20
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AGZINA DILINE SAGLIK TUM GERCEKLERI OLMASI GEREKTIGI GIBI YANSITMISSINIZ BIZLERIDE EN COK RAHATSIZ EDEN KAYBETMEKTEN DAHA COK VURDUMDUYMAZLIK VE GAMSIZLIKTIR SANKI BIRSEYLER BILINCLI YAPILIYOR YADA YAPTIRILIYOR VE YONETIMIN KILI BILE KIPIRDAMIYOR ACEBA DOLAN KASAYI BOSALTMANIN BIR SEKLIMIDIR BILEMIYORUM AMA ARTIK BU UMURSUZLUGA KARSI HERSEY GELIYOR AKILLARIMIZA
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bizi, hakkınız, yoktur, üzmeye