Cevap: Şahıslar değil, Sivasspor önemli
Bu adam sadece bos konusuyor. Laf olsun haber olsun. Oynadigimiz oyun oyunmuki elestirelim, artik bir yere kadar. Sahada ben oynamiyorum, Sivasspor futbolculari oynuyor. Hadi farz edelim hepsi beceriksiz, ama insan gayret eder, savasir, aldigi paranin hakkini vermeye çalisir onuda geçtim futbol bir hobi, hemde bol parali bir hobi, çik eglen sahada, eglendir çostur, siz çoktukça biz zaten çaosacagiz. Ama bu is 2-3 futbolcuyla olmuyor. Herkes ortaya yüregini koymali.
Musa bir maç iyi oynuyor, 10 maç yatiyor, Ibrahim, Kamanan, digerleri yani.
Bir Akin, bir Abdurrahman, bir Sedat'lan olmuyor bu isler.
Oyunculari, hocayi, yönetimi elestirmeyecegizde kimi elestirecegiz, parasini veripte stada gelen seyirciyimi ????
Fikret Ünsal ikide bir çikiyor dam dum konusmalar yapiyor, sadece bizi degil bütün Türkiye'yi aleyhimize aliyor.
Kusura bakmayinda, Bülent Uygun bu isi birakinca ben dedim tamam bu is bitmistir ama bu kadar kötü olacagimizida düsünmüyordum açikçasi.
Hedefi olmayan bir teknir direktörle, burnunu olmadik islere sokan yönetecilerle bu is zor gider.
Açikçasi ben gelecek senedende hiç ama hiç ümitli degilim. Türkiye'de teknik direktörlükten anlayan hiç kimse yok, Bülent Uygun, Ertugrul Saglam, ve belki Tolunay Kafkas hariç.
|