Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Şahıslar değil, Sivasspor önemli
Alt 04.03.2010, 08:31   #11
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Şahıslar değil, Sivasspor önemli

Bundan daha iyi nasıl destek olunur.Futbolcular kötü oynuyor alkışlıyoruz yönetim transfer yapıyor başarısız oluyor alkışlıyoruz. Gelen ve giden hoca transfer yapıyor toplam 20 oyuncu birtanesi üst üste 2 maç güzel oynamıyor alkışlıyoruz.Zorda kaldınmıda taraftara çatıyoruz taraftarı suçluyoruz bundan iyi destek olunurmu hiç?Eskişehirde 2.yarı transfer yaptı Sivastta eskişehirin ve hatta denizlinin yaptığı transferler maç alırken Sivasın yaptığı transferler kaleye dahi sut çekmediler yoksa benmi faarklı maç izliyorum?
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 12:37   #12
dejavu
Acemi Yiğido

dejavu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dejavu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Reden Cevap: Şahıslar değil, Sivasspor önemli

giden gitti morellerimizi yuksek tutalın yigidonun anlamına gore yazalım ve konuşalım
dejavu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 14:40   #13
Rallim58
Gast

Abdullah kardeşime katılıyorum.
Dedi ki, demişkilerden uzak kalınması zorunlu bir döneme girdik. Malum şahsın yazılı ve görsel basında yaptığı açıklamalara cevap verilmemesini isterim. Cevap hakkı şansının verilmemesi gerekir. Malum şahıs gündem de kalmak adına herşeyi yapmaya çalışabilir. Varsa verilecek cevap (ki var olduğu malum); bunu sezon sonuna kadar bekleyip, öncelikle takımımızın ligde kalmasını sağlayarak, lig sonunda ihtiyaç duyulduğunda açıklanması gereken söylemlerin, sezon sonunda açıklanmasından yanayım. Kısır çekişmelere girilmesinin takıma zarar vereceğini düşünüyorum.

Bizler, kendi geleceğimizi kendimiz karar verecek süreci yaşıyoruz. Takımımızdaki (gizli de olsa) özgüvensizliğin halen devam ediyor olmasını izlemek bizleri kahrediyor, ama bizler yine de takımımızı sezonun son karşılaşmasının son dakikasına kadar şartsız destek vermek zorundayız.

Düşme hattında bulunan takımların müsabaka sonuçlarını merakla bekleme durumunda bırakanlara en hafifinden yazıklar olsun diyorum.
Alt 04.03.2010, 14:49   #14
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu sezonu kazasız belasız atlatmanın yollarına bakılmalı. Onun içinde Sivasspor’a “Tam destek, hep destek” diyorum +58
Alt 04.03.2010, 16:29   #15
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ne alaka şimdi bu nasıl bir yorum böyle atsaydı oynamayacaktı bu kadar da komık olmayalım.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 16:33   #16
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Bu adam sadece bos konusuyor. Laf olsun haber olsun. Oynadigimiz oyun oyunmuki elestirelim, artik bir yere kadar. Sahada ben oynamiyorum, Sivasspor futbolculari oynuyor. Hadi farz edelim hepsi beceriksiz, ama insan gayret eder, savasir, aldigi paranin hakkini vermeye çalisir onuda geçtim futbol bir hobi, hemde bol parali bir hobi, çik eglen sahada, eglendir çostur, siz çoktukça biz zaten çaosacagiz. Ama bu is 2-3 futbolcuyla olmuyor. Herkes ortaya yüregini koymali.
Musa bir maç iyi oynuyor, 10 maç yatiyor, Ibrahim, Kamanan, digerleri yani.
Bir Akin, bir Abdurrahman, bir Sedat'lan olmuyor bu isler.
Oyunculari, hocayi, yönetimi elestirmeyecegizde kimi elestirecegiz, parasini veripte stada gelen seyirciyimi ????
Fikret Ünsal ikide bir çikiyor dam dum konusmalar yapiyor, sadece bizi degil bütün Türkiye'yi aleyhimize aliyor.
Kusura bakmayinda, Bülent Uygun bu isi birakinca ben dedim tamam bu is bitmistir ama bu kadar kötü olacagimizida düsünmüyordum açikçasi.
Hedefi olmayan bir teknir direktörle, burnunu olmadik islere sokan yönetecilerle bu is zor gider.
Açikçasi ben gelecek senedende hiç ama hiç ümitli degilim. Türkiye'de teknik direktörlükten anlayan hiç kimse yok, Bülent Uygun, Ertugrul Saglam, ve belki Tolunay Kafkas hariç.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2010, 18:01   #17
ahmetbaba
Yiğido

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahmetbaba isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu sene detaya girmeyip ligde kalmayı düşünmeliyiz.muhsin hoca etkisizde olsa muhsin hoca'ya destek vermeliyiz.bir bülentçi olarak.
ahmetbaba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2010, 09:16   #18
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EVET COK GUZEL YORUMLANMIS HER NE SEBEPTENSE FUTBOLCULAR IN KAYBETMEKTEN HIC RAHATSIZ OLUP GAYRET GOSTERDIKLERI YOK BEN DUSUNUYORUMKI BUNUN MUTLAKA AMA MUTLAKA BIRSEBEBI VAR FORM DUSUKLUGU DESEK FORM DUSUKLUGU BOYLE OLMAZ IKI SEZON FORM DUSUKLUGUMU OLUR ALLAH ASKINA BUNUN SEBEBI NEYSE BIR AN ONCE COZULSUN YOKSA SIVASSPOR COZULECEK BU GIDIS HIC IYIYE DEGIL MALESEF
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değil, sivasspor, önemli, Şahıslar