Cevap: Sevinci kısa sürdü
Sedat olsa nolur olmasa nolur.o oluncada kaybediyoruz olmasada kaybediyoruz.kale cizgisine 11 adam dizzek yine kaybederiz.bu takim böyle ruhsuz oynamaya devam ettikce biz daha cok yenilgiler görürüz.a 2 takimini cikartsak en azindan basi dik yenilir rakiplere,en azindan mücadele ederler.bu takimda hic bisey kalmamis yeni transferler fos simdilik hicbirinin bir + fdaydasini görmedik.3 pas yapamiyoruz ya,hic 1lig takima yakismiyor oynadigimiz futbol.be sene ligden düsmeyi oynadigimiz futbolla en cok biz hak ediyoruz.muhsin hoca cok pasif kaliyor,her yenilgi sonrasi hep ayni seylerei duymaktan ben biktim kendisi bikmadi.bana göre antalyaspor müsabakis Muhsin Hoca icin son sans,o maci kaybedersek kendisi istifa etmesede sanirim yönetim biseyler yapacak üzülerek söylüyorum.kafamda bir hesap yaptim 5 mac kazanirsak ligde kaliriz,1maci zaten ankaraspordan aliyoruz kaldi 4,ama bu 4 maci bu durumda kazanmak hicde kolay degil.futbolumuz düzelmesse düseriz,hic sansimiz yok.mushon hoca kendince futbolculara taktik ögretmeye calisiyor,ne yazikki kendisi hala anlamamis türk futbolcusuna taktik maktik sökmez,ancak kaliteli yabancilar anlar modern futbol taktiginden,ki oda bizde suan bulunmuyor.80li yillarda fatih terimin baslattigi ve hala devam ettigi türk usulü motivasyon gecerlidir türkfutbolunda,bunu Bülent Uygun iyi basariyordu ne himetse oda bir kac mac kaybedince pes etti gitti.bana göre Muhsin Hocayla devam edilmelidir,ama artik yönetim kurulunun,baskanimizin ise el atmasi gerekiyor,futbolculari motive etmeleri lagzim.taraftara acik antrenmanlar yapilsin bunlar takimi olumlu etkiliyor kaybolan motivasyonu taraftar geri getirir.herseye ragmen istitatistikler ne söylerse söylsein,medya ne konusursa konussun,ne kadar antikli düsünürsek düsünelim icimde bir ses var BU TAKIM DÜSMEYECEK diyor.hadi hayirlisi
|