Cevap: Ne olacak bu takımın hali?
Karamsarlık değilmi insanın umutlarını bitiren.okunan her yorumda yazılan her haberde hep ama hep karamsarlık var.şu olsaydı, yok bu gelseydi gibi yüzlerce fikir kirliliği öne sürüldü.Bırakalım bunları, karamsarlık içinden kurtulalım, diyeceksiniz ki nasıl bu futbolla mı?evet bu futbolla olmasa da bu futbolcu ve teknik heyetle karamsarlık yerini umutlara terk edecek.Seyir zevki isteniyor futbolculardan, seyirci tazehürat ve destek zevki veriyor mu sahadakilere bunlara da bakamak gerek.Herkes ezber yapmışcasına, yok hocayı değiştirlemi, yok eski hoca gelsin yok şu olsun yok bu olsun.herşey olsun demekle olmaz, eğer olsaydı bende derdim ki Sivas şampiyon olsun.Antalya maçı zorlu olabilir ancak alacak kabiliyet ve gücümüz de var, eldeki gücü iyi kullandığımızda neden yenmeyelim ki.ben iddia ediyorum takım Antalya maçı ile birlikte çıkışa geçecek ve en az abartısız 6 maç alacak.ligin son haftalarında ise düşme potasından çoktan çıkmış olacağız.Ne olacak bu takımın hali demek yerine biz kendi payımıza neler yapabiliriz bunun felsefesini yapmak sanırım diğerlerine göre daha olumlu bir yaklaşım olur.Kenetlenmek gerek, hangi yönetici, hangi idarece, hangi spor yazarı (kendini yazar olarak gören ne yazdığını bilmeyen yerel yazarlar) ya da hani kamu kurum yöneticisi bir araya geldi de sivasın şu anki halini değerlendirdi, bırakalım ucuz taşlamaları.kenetlenelim, yukarıda bahsettiklerimin yapamadığını biz taraftarlar yapalım, birlik içinde takıma destek olalım soyut olarak değil somut şeylerle....