Sabikali Diyarin Saybeli Federasyonu
Turkiyede bir Şaibeli Federasyon ilk gerceklestirdi. Bunu kimin icin yapti biliyorsunuz. Sabikali Diyarbakir icin tüm gücler hareket,de bunun icin güvenirliligini kaybeden bir sabikali ve ayni zamanda saybeli bir Futbolfederasyonu istemiyoruz. Türkiyede Hakam getirelim diyenlere burdan sesleniyorum Hakemleri birakalim bir kenara islerini yapiyorlar. Ona gerek yok simdilik ama Disaridan gelecek Bir Futbolfederasyonuna acilen bir ihtiyac olduguna,bütün Türkiyedeki Takimlarin ve Taraftarlarin sahit oldugunu görüyoruz. Gözleri Kör olan Agzi acilan kendini Spor yazari sanan Futbol Ahlaksizlarina sesleniyorum neden böyle bir Sabikali TFF,nu halaa istifaya cagirmiyorsunuz ama sizinde ,Siyasi bozuntularindan kortugunuz acikca belli bunlari yazinki Dünya Türkiyede futbola el atan siyasilerin rezilligini görsün ama bunu Dile getirecek yürekli bir adam gibi adam yok sizler DONLARINIZI kafaniza gecirin saklanin sizlere böylesi Layik birde Ahkamkesiyorsunuz Pazar günü Futbol programinda hepiniz. Ben Futbolcunun Akilli Cevik Ve Dürüstünü Severim Laflari nerde kaliyor sizlere soruyorum.ATATÜRK Bunu Kime nicin demis Bosa Demis o,zaman ,bu sözleri ciddiye almayan bir TFF,nu Yurt disina ciksin kendine bir MUZ CUMHURIYETI KURSUN orayi idare etsin .Sivasli Yigidolara sesleniyorum yarin Bütün TV,lerdeki Sporprogramlarina yazi atalim Tlf edelim TFF,nu muz Cumhuriyetine Davetedelim Protesto yapmazsak kimse bizim basimizi oksamaz ve gözümüzün yasina bakmaz Yigidonun Dostu Yogidodur bunu unutmayalim yarinki macta tek Vucut olalim 3 Puani mutlaka bizim sayfamiza yazalim Kesinlikle Prafakötörlere firsat vermeyelim emniyete yardimci olalim bizim onlardan tek farkimiz bu insan olmak
|