Bu takımın orta sahasında Braga Keita Murat Erdoğan ve Cihanı düşününce insanın kafayı yiyesi geliyor. Ama en önemlisi hocamızla anlaşmak. Kendide diyor. Mutlaka her topçu alacağını mutlaka gününde alıyor. Hocamız bu durumdan oldukça memnun. Bizde ondan memnunuz. Sayın yönetim yapın hocamızla sözleşmeyi..
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
ersul yanal yaninda yetişmiş adam boş adam gitirmez sivas a hoça elindeki ilk 11 kurdu yabancilardan kanaman ve keitayla ikisini takimda tutacak diyer yabancilardan bir an önce kurtulmayiz ugur kavuk yasin ve faruk bayar bu 3 oyuncuyu gönderilmeli yerlerine daha iyi daha saglam ligde oyuncular var alinmali hoça biliyorum bunlarin ipini ceker bizleri kurtarir mesüt hoça sana sonsuzn güveniyorum.
Mesut hoca ne yaparsa doğrusunu yapar.Antrenörlük; bilgi,beceri kültür ister.Yoksa vatan-millet-sakarya edebiyatı il bu işler yürümez.Hocam bizim sana güvencimiz tam.sana sonuna kadar destek veriyoruz.