Cevap: Ligde kalmayı hakettik
Bir sezon geride kaldı diyebiliriz artık.Şöyle bir geriye baktığımızda geçen yılın istikrarlı takımı, şampiyonluğun favorisi Sivasın bu yıl, geçen yıla göre ne kadar çok tam tersi bir performans sergilediğini görmemek elde değil.Bu sezondan çok iyi bir ders çıkartılmalı, yönetim bazında, teknik heyet bazında ve futbolcu bazında istişareler yapılarak hatalardan ders çıkarmak sanırım gelecek sezon elde edilecek başarı düzeyinin habercisi olacaktır.Bu yıl ligde her ne kadar hakkımız ile kaldık desekte şansımız o kadar çoktu ki; Ankara spor hükmen düşürülmeseydi, Denizli son haftalarda değil de ikinci yarının başlarında toparlansaydı ve D.Bakırda da olumsuz taraftar gelişmeleri yaşanmasaydı, sanırım ligde kalmak şu an ki gibi kolay olmayacaktı."Postacı kapıyı bir kere çalar", ya da "çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye ise....."yani diyeceğim şu ki şanslıydık, her ne kadar 6 haftadır kimseye yenilmesek de kimseyi de yenemedik, bu eskisisne göre başarıdır ama bence sivas için geçen yıllara göre başarı değil utanç verici bir durumdur.Yönetim profosyonelce düşünerek hareket etmeli, iyi,özeverili oyuncular transfer etmelidir.İlk önce sezon bitmeden T.Direktör sorununa kesin çözüm bulmalı, M.Bakkal ile devam edilecek mi edilmeyecek mi bunu belirlemeli, bu takımın son 10 maçlık periyodunda ligde kalmasına vesile olan hoca ile uzun vadede daha büyük başarılar yakalanabilir mi bunu hesaba katarak karar verilmeli,son olarak tum yiğidoları tebrik ediyorum, süper ligde kalmanın çoşkusunu bu haftaki A.Gücü maçında sahaya yansıtalım ve maça iştirak edelim.