Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Seçenekler Arama Stil

Herkese Saygı Lütfen
Alt 02.06.2010, 12:07   #1
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Herkese Saygı Lütfen

Burada Herkesin Bulunma Amacı Sivas ve Sivasspor un Taraftar Kitlesinin Siber Alemde Bir Birliktelik ve Ortak Paylaşım Alanı Oluşturarak Kenetlenmesi , Ortak Hareket Etmesi ve Birbirinden Haberdar Olmasıdır.

Buraya Her Yaştan Her Düzeyden İnsanlar Girmekle Beraber Bu Tarz Paylaşım Alanlarını Yönetmek Ciddiyet ve Saygı İster.

Ne Yazıkki Bu Sitede Bir Çok Kişinin Veryansın Ettiği Yaşanmış Tatsızlıklar Var , Bizde Bir Çok Kere Dile Getirdik Ancak Sonuç Alamadığımız Açık...

Bakın Burda İnsanlar , Yanlış Yere Konu Açabilir , Konulara Yanlış Yorumlar Yazabilir veya Başkaca Bu Tarz Yanlışlıklar Yapabilir Ancak Bunları Komple Kaldırmak ve Bir Açıklama ile Konuya Açıklık Getirmemek Çok Büyük Bir Saygısızlıktır.Burada Bir Kelime Bile Yazan İnsan Kendi Fikrini Beyan Etmiştir , Buna Müdahele Edip Bu Müdahele Nedenini Belirtmek Sorumlu ve Saygılı Bir Yönetici Profilinin En Güzel Örneğidir...

Son 4-5 Aydır Bi Dünya Yazım Silindi , Bi Sürü Konularım Kaldırıldı Ancak 1 Hafta Önce BOUN İsimli Yönetici Konuma Müdahele Ettiğini Söyledi Bunun Dışında Tek Bir Açıklama , Tek Bir Bildiri Gelmedi Bana.Yazılı Sözlü İkaz ve Uyarılarımıza Rağmen Yapılan Telkinlerinde Boşa Çıktığını Şu Dakika İtibari ile Görüyorum.Bu Durumu Esefle Reddediyorum...

İnsanlara Biraz Değer Verip Paylaşımlarına Yada Görüşlerine Lütfen Profesyonelce Yaklaşarak Değerlendirin...Size Konular Silinmesin Post lar Silinmesin Demiyorum.Hatalı Yada Aykırı Her Paylaşım Tabi Silinecek Ancak Bunun Silinme Nedenininde Paylaşımda Bulunan Kişiye Bildirilmek Zorundasınız...

Teşekkürler...

Etiketler
herkese, lütfen, saygı