Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı
ligtv.com.tr'ye gireyim o zaman.Tüm haberleri kopyala yapıştır yapıp burda konu açayım.Herkes bu şekilde davransa ne olacak?Kopyala yapıştır yapmanın neresinde emek var ?
Niye sebep bildirilmiyor?Herkesin az çok katıldığı bir ortak akıl var zaten.Niye silindiğini az çok insanalrın kestirebilir!
|
Bak Arkadaşım SAnırım Sen Benim Son Açtığım Konuda Takıldın Mevzu O Değil.O Son Aşamasıydı Ona Gelene Kadar 343543654656 Tane Paylaşımım(Konu+Post) Silinmiştir Belki...
Yukarılarda Bir Yerlerde Konuyu Başka Yönlere Çekmeyelim Dedikçe Israrla Buralara Çekiyorsun Bende SANA Soruyorum Peki;
Şuan Site Anasayfasında Bugün Paylaşılan Son 2 Haberi Sana Kaynakları (Sana Göre Kopyala Yapıştır Şeklinde Emeksizce ) ile Birlikte Yazıyorum;
1- Zigic'i Kesecek Türk = Fotomaç Gazetesi
2- Yiğidoların 4 Gözdesi = Fanatik Gazetesi
Şimdi Senin Mantığınla Bunları Değeri Yok.Güzel
Şimdide Diyeceksinki Bunlar Sivasspor Haberi Kopyala Yapıştır Olur.Tamam Onada Amenna.
Forumun Sivasspor Dışındaki Kategorilerinde Forum Yönetimi Tarafından Belirlenmemiş Aksi Kural Yoksa Herkes Dilediği Konuyu Açar Bu Konularada Talebi Olanlar Yorum Yapar İlgisini Çekmeyenler Es Geçer.Ama Sen Kalkıp Bu Niye Açıldı Diye Sorgulayamazsın Arkadaşım.
Örneğin ;
http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27 Süper Lig Kategorisinde Bugun Açılan
2010-2011 Süper Lig Transfer Haberleri Başlığı Olmadan Önce İnsanlar Ali İzmire Ahmet Ankaraya vb Transfer Haberleri Ekliyor Diye Bunları Tenkit Etmek Doğru Değil.Ancak Bu Konu Eksik Görüldüğü İçin Açıldı Şimdi Konular Onda Toplanacak.Bundan Sonra Bu Konu Dışına SuperLig Transfer Haberi Eklenirse Tenkit Edebilirsin Ancak.
Bu Bölümde Süper Lig Takımlarının Her Biri İçin Konu Açılsa ve O Takımlarla İlgili Konular O Başlıkta Toparlansa Daha Düzenli Olur.Ama 2 Gün Sonra Konyaspor Hakkında İlgi Çeken Bir Haberi Paylaşınca Yine Bu Polemikler Olacak.Çünkü Bu Kategori Adı Süper Lig Kategori Açıklaması ''BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ'' dir.
Asıl Konumuz Bu Değildi Am Israrla Üsteleyince Mecbur Açıklamak Zorunda Kaldık...