Alıntı:
Murat ARICI Nickli Üyeden Alıntı
BURDAN YETKİLİLERE SESLENİYORUM MİLLET PAZARLIK YAPIYOR GELİN ŞU İŞİ 250 YE BAĞLAYIN..  )
|
Dört büyük takım dışında en pahalı kombineyi biz alıyoruz. Üstelik beklenen transferler de yok. Kombineyi normalden pahalı tutuyorsanız :Ya ekonomi cahilisiniz ya da taraftar kombine alsın istemiyorsunuz. Bir ürünün fiyatını pahalı tutmanız ondan daha çok kazanacağınız anlamına gelmez.
Tersten düşünürsek, taraftara kombineyi pahalı tutan yönetim transferde elini cebine atmıyor. Hata aynı.
Yönetim satışlar başlamadan acilen kombineleri 200 e düşürmeli ve bir bankayla anlaşıp iki taksit sağlamalı. Ne kadar çok kombine satarsanız, o kadar da lisanslı takım şapkası ,forması,atkısı satarsınız. Tamam illa 300 diyorsanız, o zaman bari üç taksitte ödeme imkanı getirin,tek tip forma,atkı,şapka,bayrak verin,taraftar maça onlarla gelsin. Tribünlere hareket gelir,destek artar.
Bu düşüncemiz ortak akıldır. Pazarlık değildir. Önce Sivasspor diyoruz. Fakat işi bilmeyene de yanlışını söyleriz. Siz Sivasspor taraftarına doğru bir gelirseniz o vefalıdır,size iki gelir. Gereken desteği verir. Ama uyarılara aldırmazsanız biz biletimizi alır gireriz stada. 4 Eylülün her yerinden seyrederim ben takımımı. Önemli değil.