Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BU SEZON DAHA KRAL VİDEOLAR GELİYOR
Alt 28.07.2010, 12:37   #11
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: BU SEZON DAHA KRAL VİDEOLAR GELİYOR

her sey guzelde son iki yorumda sanki biraz kizginlik ve sert konusma tarzi hissettim ya siz elinizdekinin kiymetini bilmiyorsunuz... biz gurbette ki taraftarlar olarak sivasin bir macini seyretmek icin neler yapmayiz diyoruz siz tutmussunuz birbirinize sert lugatlar kullaniyorsunuz.. birakalim sunu nasil bir taraftar grubuna sahip olmaliyiz bunun planlari uzerinde calisalim...yigidogenclik taktir ettigim grubdur sivas ta aralarinda mac seyretme imkanim cok oldu.. problem bence stada gelen seyircilerin cekirdek seyirci olarak algilanmasi. bunun ustesinden gelmek zaman alir arkadaslarimizin bazilari sivas buna hazir degil diyor katiliyorum sivas kulturu hala alisamadi super ligde mac seyretmeye takimina destek olmaya hala bizim taraftarlarin belleklerinde dis sahada normal mac seyreder gibi bakiyorlar... sivas sporu boyle bir anlayisla nereye kadar taraftarlik yapariz bilemiyorum
Ama inaniyorum ben butun taraftar gruplari kendi grubu icin elinden geleni yapiyordur..
bunu zamana birakalim ama uzun zaman olmasin temennim budur..
herkes kendine gore fanatik taraftardir fakat bu fanatik ruhunu cikartmak icin bence herkes birlikte calismalidir..
Alt 28.07.2010, 12:47   #12
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1532 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: BU SEZON DAHA KRAL VİDEOLAR GELİYOR

Geçtiğimiz sezonu çok zor ve üzüntülü bir şekilde geçirdik umarım bu sezon daha keyifli ve daha başarılı olur her maçtan sonra sivas caddelerinde korna sesi eksik olmaz

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
daha, gelİyor, kral, sezon, vİdeolar