arkadaslar maci ciplak gozle seyrettim,ilk yari cok guzel ve hos bir futbol gordum,ozelikle hayrettin mukemmele yakin bir futbol oynadi acaip bir guven gelmis kendisine,bu sene insallah hayrettin eski hayri olacak.
Orta saha ari gibi calisti,defans iyidi,yeni kalecimiz ilk dakilarda yan toptan hatada yapmis olsada iyi oyun cikardi.
Ceyhun iyi oynadi vede takimi atesledi,Mehmet cok yorulmus gibiydi vasat bir futbol oynadi,Kamanan bir gol atti ama ikinci yarida gereksis bir penalty yapti,dennis iyi oynadi ama bir posizyonda kademe hatasi yapti vede 2golu yedik,ozelikle mesut hoca nabila cok kizdi 2yarida giren nabil vasatin altinda bir futbol sergiledi biz bu oyuncuyu niye almisiz anlayamadim berbatti.
Takimimiz maci su onbirle basladi rahimovic.diallo,dennis.hayri, abdurahman,mehmet nas.kadir zita,ceyhun,mehmet yildiz,kamanan.
Ikinci yari cok yorulmus bir takim gordum,ama takim tam hazir gordum vede moralli gordum,bu sene insallah zirveyi yine zorlayacagiz gibi.Bu yelnilgiye fazla onem vermiyelim.Yarin takim yurta donuyor allah yollarini acik etsin.