Cevap: Eskişehir maçı Bünyamin Gezer'in
B. Gezer Türkiye liginin deneyimli ve delikanlı hakemlerinden birisi..Polis memuruymuş mesleği..Geçen yılki maçlarımızda fena da yönetmedi maçlarımızı..İnşallah çalacağı düdükler sivassporun lehine düdkler olur..Lehine derken sivassporu korusun raki gereksiz yer sindirsin demiyorum...En azından 2 takıma da ortada bir maç yönetsin inşallah bu matan galip ayrılırız diyorum..Amma sivasspor aldığı farklı mağlubiyetten sonra istenilen futbolu oynar mı ;onu da sha da göreceğiz...Görünen köy de kılavuz istemez..Eskişehir deplasmanda kontratak futbolu oynayan bir takım..Şu anda en az bizim kadar zor durumdalar;bu maçtan en az 1 puan hedefliyorlar..Hakemin deplasmanda kendilerini fazla ezdirmeyeceğini de biliyorlar..Çünkü Bünyamin Gezer bazı hakemler gibi evsahahibi takımın lehine kararlar vern,rakibi sindiren kararlar vern yapıda bir hakem değil..En sevmediği şey oyuncuların maç boyunca kendisine fazla itiraz etmesini sevmiyor;bu konuda çok hassas ve itirazdan verdiği kartlarda çok fazla...En sevmediğim yönü de çok zor penaltı çalması..B. Gezer evsahibi takımlar tarfından fazla sevilen bir hakem değil..Ben Bünyamin hocayı deplasman maçlarınada isterim iç sahada değil..Ama yine de geçen haftaki hakemden daha da iyi maç yöneteceğine inanıyorum...İnşallah maç lehimize biter..1-0 olsun bizim olsun...
|