Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TARAFTARIMIZA..!
Alt 04.10.2010, 09:46   #11
mysuskunx
Tecrübeli Yiğido

mysuskunx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 mysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOKmysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: TARAFTARIMIZA..!

kimin geleceği önemli acele hemen bir hoca getirilmemeli, ama iyi bir yabancı hoca lazım, ama ondan önce iyi bir defans ve forvet ihtiyacımız var illaki defans gol yemezsek gol atarız, ama her maçta gol yiyoruz, buna dur dememiz lazım.

Seni Sebepsiz SEVDİK, SEVECEĞİZ...

mysuskunx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mysuskunx'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 10:35   #12
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Taraftarımıza ilanen duyurulur!
taraf olmak bir şeyin yanında ve onunla bir olmakdır, lügattaki karşılığı.özde ve sözde bir olmak, takımın kısa ve uzun vadedeki menfaatleri için onunla olmak,sahada takıma destek çıkmak, onu eleştirirken eleştirinin dozunu kaçırmamak, özellikle kişi bazında ağır eleştirilerde bulunmamak, taraftarın tarafında olması gereken birincil özellikleridir.
Takımın durumu şu an içler acısı da olabilir, takımı kısa süreçteki bu olumsuzluk yüzünden hemen düşünsel boyutta ligden ihraç etmek etik değil, bekleyelim görelim.
Sözün özü şu ki: "görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler"...
Alt 04.10.2010, 10:46   #13
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Hangi yönetim,hangi teknik ekip hangi futbolcuyla kalacan kardeşim ligde.Bu kadar iyimserlik iyi değil.Bir korkusu olmayanlarda futboldan anlamayan adamlar.Bir bakın bakalım ligdeki diğer takımların kadrosuna hepside bizden on gömlek üstün.3 puanı olan eskişehirin başında düzgün birisi gelsin sen gör kafaya oynarlar Gaziantep yine öyle.Ocakta takıma 6-7 tane takviye yapmazsak düşeriz.Kendinizi kandırmayın....
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2010, 10:55   #14
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

55 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 TEKOTORİTE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben dün ortaya koyulan oyunumuzdan memnun kaldım, oyuncularımızın çoğu hırslıydı, özellikle Mehmet Yıldız sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Defans oyuncularımız da bir o kadar hırslıydı, yapılan basit hatayla golü yememize neden olsalar da, golü atmamızda da yine defans oyuncularımızın katkısı vardı.

Halis Özkahya 2 puanımızı yedi, geçerli saymadığı golün aslında gol sayılması gerektiğini hakem hocaları dile getirdi.

Mesut Bakkal yaptığı değişikliklerle ve oyuna müdahalesiyle başarılıydı.

Elimizde kadro belli, bu kadro ile yapılabilecek en iyi şeyleri yaptık, Erman'ın yerine Tshabalala gibi bir oyuncumuz olsaydı, eminim Antep'i farklı bir şekilde yenebilirdik.

Ben Kayserispor'u yeneceğimize inanıyorum
sivasspor kayseriyi yenecegine nasıl inanıyorsun şaşıyorum degil kayserisporu bu hoca gitmedigi sürece hiç bir takımı yenemez bunu aklınıza yazın ya adam forvet oynatmaya korkuyor böyle basiretsiz bir hoca görmedim mesut bakkalın vizyonu dar hedefi yok oyunada hiçbirkatkısı yok bu takım bu gidişle ligden malesef düşeriz.suarezi bitirdi adamı soyunduruyor bitik serdatı oyuna alıyor yuh yani insan saidoyu alır kadiri yerine çeker ermanı ortashaya suarez mehmet oynatır nerde bunu düşünecek zeka hocamız bir an önce istifasını versin yoksa kovulacak
TEKOTORİTE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda TEKOTORİTE58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 10:59   #15
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hangi yönetim,hangi teknik ekip hangi futbolcuyla kalacan kardeşim ligde.Bu kadar iyimserlik iyi değil.Bir korkusu olmayanlarda futboldan anlamayan adamlar.Bir bakın bakalım ligdeki diğer takımların kadrosuna hepside bizden on gömlek üstün.3 puanı olan eskişehirin başında düzgün birisi gelsin sen gör kafaya oynarlar Gaziantep yine öyle.Ocakta takıma 6-7 tane takviye yapmazsak düşeriz.Kendinizi kandırmayın....
aynen katılıyorum yanlız bu kadroda iyibir hocanın elinde bundan iyi olur en azından korka oynatmaz goliçin hiçbir girişim yok forvet oynatmayarak maç kazanamassın.suarez manisa maçında gayet iyi idi ama bu maçta yine yok yazıklar olsun mesut hoca hocalıgı sıfır bu hoca gitmeden bu takım maç kazanması mümkün degil kayseriden 5 yer bucada bizi yener.ozaman hoca kalsından görelim bülent uygunun tırnagı bile olamaz mesut hoca adam başarısızım dedi istifaetti unurluca
Alt 04.10.2010, 11:28   #16
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1003 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Pfeil Cevap: TARAFTARIMIZA..!

Alıntı:
TEKOTORİTE58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mesut hoca gitmesse nah kalırsın bu ligede şu an düşecek ilk takım biziz galibiyete oynatmıyorki varsa yoksA BERABERLİK KORKAK HOCALARLA HİÇBİRYERE VARILMAZ,suarez gibi forveti yok etti oynatmaya oynatmaya adam forvet oynatmaya korkuyor bu haca ile sivas hiçbir takımı yenemez bu bir kayseri 5 bucada 3 çeker hocada ankaraya gider senle 2 hafta sonra görüşelim aynu fikirleri ozamanda söyle.

GARDAŞ KONUYU OKUMADAN YORUM YAPMA,BEN MESUT BAKKALIN KALMASINDAN YANA DEĞİLİM,SENİN YORUMLARINI ZATEN NE ZAMAN GÖRSEM Bİ SİVAS DÜŞMANLIĞI VAR GİBİME GELİYOR ZATEN,MESUT BAKKAL UMRUMDA BİLE DEĞİL GİDERSE GİTSİN,BU TAKIM TARAFTARIN TAKIMI,BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM KÖTÜ GÜNDE TAKIMA SAHİP ÇIKALIM SADECE İYİ GÜNDE DEĞİL,UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR GÜZEL KARDEŞİM....!!!!
Alt 04.10.2010, 14:04   #17
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gene taraftar suçlu oldu ha
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2010, 15:35   #18
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

iyi artik,artik her puan kaybinda takimi övelim,sonrada göbek atip oynayalim ve susalim,puanlari rakipler toplasin bizde isyan etmeyelim
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 57 Mehmet'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 16:02   #19
TEKOTORİTE58
Acemi Yiğido

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

GARDAŞ KONUYU OKUMADAN YORUM YAPMA,BEN MESUT BAKKALIN KALMASINDAN YANA DEĞİLİM,SENİN YORUMLARINI ZATEN NE ZAMAN GÖRSEM Bİ SİVAS DÜŞMANLIĞI VAR GİBİME GELİYOR ZATEN,MESUT BAKKAL UMRUMDA BİLE DEĞİL GİDERSE GİTSİN,BU TAKIM TARAFTARIN TAKIMI,BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM KÖTÜ GÜNDE TAKIMA SAHİP ÇIKALIM SADECE İYİ GÜNDE DEĞİL,UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR GÜZEL KARDEŞİM....!!!!
BEN SİVAS DÜŞMANI FİLAN DEGİLİM BEN AMATÖRDE BİLE SİVASSPORU TERK ETMEDİM AMA ŞİMDİKİ DURUM FARKLI GÖZGÖREGÖRE İYİ FUTBOLCU ALMA TRANSFERE YAKLAŞASINLAR SONRADA KÖTÜ ĞÜNDE YANINDA OLALIM NİYE KÖTÜ DURUMA DÜŞELİM KENDİ ELİMİZLE EDİYOK EN KÖTÜ HOCAYI GETİRİP BİTİK OYUNCULARI ALIYOK YANLIŞI SÖYLEMEYEKMİ BU TAKIM KÖTÜ ANCAK GÜCÜ BU DEGİL BAŞKA HOCANIN ELİNDE BİRAZDAHA İYİ OLUR HEPSİ BU BİZ HERŞEY GÜZEL HOCAİYİ DEEK NE OLACAK KENDİMİZİ KANDIRACAGIZ.
Bu Konuda TEKOTORİTE58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 16:31   #20
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Bu takım ligde kalıcak bunun başka yolu yok!
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
senİ, sevmedİk, sevİnmek, taraftarimiza, İÇİn