"Kaybetsek, üzülmezdim"Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirtti.
Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirterek, "90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman ilk 30 dakikada Sivasspor üstündü. Bugünki dezavantajımız 6 farklı ismi sahaya sürdük. Yani benim bugüne kadar 18'e dahi almadığım oyuncuları sahaya sürmek zorunda kaldım. Müsabakanın başında bunu gördük. Sivasspor gerçek 11 ile sahaya çıktı. Rıza hocada takımı görmek istedi sanırım. Bunun ardından oyunda dengeyi sağladık. İkinci yarıda ise golü bulduktan sonra rakibi kapatıp pozisyon vermemeye çalıştık. Biz Anadolu takımları için hele hele kafaya oynamıyorsanız aşağılardaysanız kupa biraz artı bir engel. Çünkü bakın biz Sivas'a geldik. Haftaya Gençlerbirliği'ne gideceğiz. Ligden düşmemek için oynayacaksınız üstüne birde kupada mücadele edeceksiniz. A
çıkça söylemek gerekirse bizde yenilsek üzülmeyecektik. Sivasspor maçın başındaki oyununu geliştirirse daha etkili olurlar diye düşünüyorum. Bize gelince geçen haftada söyledim yola devam diye aynen devam ediyoruz. Kupada biz hedef koymadık. Bu takım ligde 4 hafta sıfır çekip son 5 haftada üstlere doğru çıkmaya başladı. O yüzden hayalci değil gerçekçi olup bunları görmek lazım. Çok geliştirmemiz ve yapmamız gereken işler var. Büyük bir hedef koymuyorum. Kupa benim için oynatmadığım oyuncular için büyük şans. Sınırlı bir takım var. Kadroda fazla değişiklik yapan bir teknik adam değilim. Kupayı bu şekilde değerlendireceğiz." dedi.