Cevap: 11.Hafta/ Sivasspor-İ.B.Belediyespor
İstanbul B.B. daha çok kontratak sistemi oynayan bir takım takımda çok etkili oyuncuları var;bana göre orta sahada oynayan Gökhan Süzen diye bir genç var;şu anda Hiddink tarafından da Milli takıma davet edilmesi düşünülen bir oyuncu..Bu oyuncu çok çabuk kontratağa çıkabilen;forvette oynayan,İskender,Tum,İ.Akın gibi gibi oyunculara çok güzel paslar verebilen bir oyuncu..Sivassporun maçı alabilmesi için bu oyuncuya mutlaka bir önlem alması gerekmekte...İstanbul B.B. takım oyunu ve ayağa pas oynamayı seven bir takım;bu takıma yenmek istiyorsan orta sahada bu takımın pas alışverişi presle kesilmeli,kontrataklara özellikle dikkat edilmeli...Sivasspor bu maçta mutlaka çift forvet oynamalı...Kamanan'ın bu maçla birlikte sahalara dönecek olması da sivasspor için büyük avantaj;en azından artık forvette daha fazla alternatifimiz olacak....Sivasspor bu maçı almak istiyorsa basit gol yememli;bilhassa yan toplara çok dikkat edilmeli...Bu maçta maça Suarez-M. Yıldız ikisi ile başlanmalı duruma göre Kamanan'da 2.yarı oyuna alınmalı...Sivassporun Ceyhunsuz oynadığı bu maçta Ceyhun'lu aynanan maçlara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum...Cihan son 15 dak. da oynamasına rağmen daha iyiydi..İ.B.Beled. maçında Cihan inşallah gollerine tekrar başlar...Takıma eğer aınabilirse devre arasınad 1 orta saha,1 sağ kanat, 1 de yan toplarad hata yapmayan iyi bir stoperin alınması gerkli diye düşünüyorum...İ. B. Beled. maçında inşallah defansımız fazla hata yapmaz...Kaleci Akın'da bilhssa çok fazla yan top çalışması yapmasını ve maçlar da yan toplardan çok çektiğimizi ve kötü goller yediğimizi bilhassa belirtmek istiyorum..İnşallah B. Beled. maçı sivassporun galibiyet hasretine son verdiği bir maç olur...1-0 olsun bizim olsun...
|