sivassporun deplasmanda taraftarı yok denecek kadar az sadece kendi çabalarıyla büyük mücadele vererek tüm imkansızlıklara rağmen sivasspor aşkıyla yanan taraftar guruplarıdır istanbuldaki milyonu aşan yiğidoları maçta görememiz bizleri hayal kırıklığına uğratıyor
ya şimdi yazmışınızda SANCAKTEPE BELEDİYESINEMI GIDICEZ YOKSA SANCAKTEPE SİVASLILAR DERNEĞİNEMI GIDICEZ BİLGİ VERİRSENIZ SEVİNİRİM ARKADAŞIMLA GIDIP ISIM YAZDIRICAZDA.
Akşam belediye başkanımızı dinledim.
Maça Gidecek yiğidoların sancaktepe sivaslılar derneğine veya mecdiyeköydeki sivaslılar platformuna isim yazdırmaları gerekiyormuş.
ya SANCAKTEPE SİVASLIALR DERNEĞİNİ ARADIM ADAM DIYOKI ŞUANDA Bİ BİLGIMIZ YOK DİYO ANLAMADIM SANCAKTEPE BELEDIYESINEMI GİDİCEZ İSİM YAZDIRMAYA.
ya SANCAKTEPE SİVASLIALR DERNEĞİNİ ARADIM ADAM DIYOKI ŞUANDA Bİ BİLGIMIZ YOK DİYO ANLAMADIM SANCAKTEPE BELEDIYESINEMI GİDİCEZ İSİM YAZDIRMAYA.
Belediye başkanımız akşam bu şekilde bi açıklama yapmıştı,Oraya henüz bi bilgi ulaşmamış olabilir.Ben size özelden PM atıp numara vereyim sizlere yardımcı olurlar kardeşim.