bu ortam ve şatta transfer çalışması gizli yapılmalı öylede oluyordur oyuncular yoksa satar takımı.rıza hocaya güvenimiz tamdır o gereken yerlere gereken adamları alacaktır bilica sivasa yakın gözüküyor bide kezman adı geçiyor bakalım ne olacak beklemeliyiz.biz başkanımıza ve hocamıza sonuna kadar güveniyoruz.bide m ertugral sivasspor a adam buluyormuş büyüksün muhsin hoca.
rıza hoca ben seni 5 sene evvel bu takımda görmek için buradan çok yorum yazdım. senden ricam fenerbahçe taraftarı olan topçuları bu takımdan yolla. takıma zarar veriyorlar.
Bu takıma Bilica, Hürriyet ve Tshabalala yeter... Üçüde alınmayacak oyuncular değil... Bilica Defansı, Hürriyet Orta sahayı Tshabalala ise sol kanadı felç eder...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
evvet bende aynen katiliyorum simdiden yapilacak transferlerin bulunmasi lazim transferin ilk günlerinde hemen alinacak oyuncularin takima katilmasi lazim ,ki uyum sürecini hemen atlatsinlar ve ikinci yariya kadar hazir olsunlar, eger transfere gec baslarsak bizim zararimiza olur uyum süreci antreman eksikligi derken puanlarda ucup gider saygilar
Transfer konusunda (ara transfer)bir sürü isimler dolanıyor..bizde nacizhane bir iki isim yazdık yazmasınada bizim yazdıklarımız ara değil önümüzdeki yıl içindi...aslında söylemek istediğim sey daha baska bir sey...ben sivasspor takım futbolclarının bu ligde kalmayı bırakın ilk ona rahatlıkla oynayabilicek futbolcular olduğunu düsünüyorum..transfer olsun diye transfer yapımaz.. su an sivassporun kim ne derse desin tek bir hedefi vardır oda öncelikli ligde kalmak en iyi yerde bitirmek ..peki futbolcular bunun için yeterlimidir bence yeterlidir..örnek vermek gerekirse bir bursada kritamı veya fb den bilicamı gelipte bu takımı kurtaracak elbette hayır..gs macını alıp bursa ve bjk macında aslanlar gibi oynayan futbolcular bunu yapacak..söylemek istediğim bence sivassporun ARA TRANSFER döneminde (belki bir sol bek olabilir) çokta fazla bir transfere ihtiyacı yoktur...haa lig bitti sivas ligde kaldımı önümüzdeki yıl bu takımın yüzde doksanı hatta fazlasının değismesi gerekirki sivasspor sampiyonluğa kossun.......
Hocam bayram temizliğini devre arasında bi güzel yaparsan, üstüne de yerli yerine oturacak transfer yaparsan ligin ikinci yarısı kesin bayram ederiz allahın izniyle.
hocam ne olur size yalvarıyorum akını kaleye geçirmeyin biz onunla maç kazanamıyoruz çünkü hiç yan topu yok inan o bizi yakar gençler maçında alişan ondan üstün inanın gençligi yeter.