Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 7 Milyon Sivaslıdan 7 destek ???
Alt 29.11.2010, 16:33   #11
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: 7 Milyon Sivaslıdan 7 destek ???

Çok güzel konular ve duygularını paylaşmışsınız bir büyüğünüz olarak YENİÇERİ gurubunu takdirle karşılıyorum ama sayılarınızın çoğalması lazım çünkü gelecekte bu takım seyircsiz kalma durumu ile karşı karşıya kalacak gibi gözüküyor.Biz 40 yaş gurubu taraftarlar olarak maratonda yerimizi alıyoruz ama sizler kadar aktif olamıyoruz çünkü belli yaştan sonra insanlar biraz yadırgıyor ama sizler bizim duygularımıza tercuman oluyorsunuz teşekkürler.
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2010, 18:34   #12
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

O zaman ımkanımız dogrultusunda Sivasspor'umuza destek verenlere bizde tüketiciler olarak destek vererek,Sivasspor'a desteğını esırgıyenlerdense desteklerımızı esırgeyerek tavır gostermemız gerekıyor. Madem cıkarları olmadan destek vermıyorlar bız de cıkarlarına dokunuruz olur bıter.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2010, 18:53   #13
eyupkocak
Tecrübeli Yiğido

eyupkocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

225 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 eyupkocak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eyvallah kardeşim sivasspor a destek olmaya olmayı layık görmeyen esnaf
sivaslıyım diye orta da gezmesin
sivasspor a gelipte başka bir takımın firmasının reklem vermesini hazmeden bir yerel firma sivassporlu olsa nolur olmasa nolur
Alt 01.12.2010, 11:10   #14
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: bu yazıyı yazana sormak lazım

Alıntı:
dedebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
  1. tamam tam destek verelim takıma bende orada idim ve üzerime hiç alınmıyom çünkü olayın dışında idim.sizin yaptınız küfürlere ne demeli babanız yaşındaki adamlara ağıza alınmayacak sözler ve sadece o otobüsler sizin gibi davranmanıza ne demeli mesala bende gettim.oraya maça gidip maça girmeyenler var biliyormusunuz ankarada gezenler arabada içki içenler var.arabada söförün söylemesine rağmen siğara içenler var ve onlar bir tarafa mustafa ateşim proğramına çıkıp şov yapanlar nerede istanbuldan gelen arabalara bakın birde sivasdan gelen arablara bakın takdiri sivas halkına bırakıyom böyle organize olacaksa bir daha olmasın tam anlamıyla rezaletti.bundan sonraki maçlarda inşallah böyle rezalet olmaz. sivassporumuza başarılar diliyom.

hayırdır bey amca kım kıme nıcın kufur etmıs bizden kıme bir kufur gelmıs ? otobusumuze gelıp hepınızı burdan ındırıcez dıye hakeret edenlerden ne farkın var sımdı ? Ankaraya sadece ve sadece gezmek ıcın gıdenlerı gelıp bana burda savunmayın...Kimse taraftara su kadar otobus verıyorum dıyıp sonra da kendı üyelerıne de aynı otobusu göstermesin...

Yasın kac bılmıyorum ama benden büyük oldugunu farzederek varsa ihtimalin git Türkiyenin 4 bir yanına deplasmanlara gidenlerın otobuslerıne bak sana zahmet...İçinde uyuşturucu cekenlerden bali tiner bagımlısı genclere, verdıklerı molalarda benzınlıgı yagmalayıp calısanları bıcaklayan onlarca hatta yüzlerce holigan varken Kimse gelip benım grubumdakı ınsanların arabada sadece sıgara ıcmesıne karsı gelmesın !...Arabası ıster yenı ıster eskı olsun deplasmana aracını tahsis eden herkımse parasını kurusuna kadar almıstır...Ben sigara dahi nedir bilmem ama benım arkadaslarım otobuse , indiğimiz tesıslere , şoföre zarar vermemiştir...

İstanbuldan gelenlerle de benı ve arkadaslarımı " taraftarı " yani bir tutmayın...
Alt 01.12.2010, 11:26   #15
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
  1. tamam tam destek verelim takıma bende orada idim ve üzerime hiç alınmıyom çünkü olayın dışında idim.sizin yaptınız küfürlere ne demeli babanız yaşındaki adamlara ağıza alınmayacak sözler ve sadece o otobüsler sizin gibi davranmanıza ne demeli mesala bende gettim.oraya maça gidip maça girmeyenler var biliyormusunuz ankarada gezenler arabada içki içenler var.arabada söförün söylemesine rağmen siğara içenler var ve onlar bir tarafa mustafa ateşim proğramına çıkıp şov yapanlar nerede istanbuldan gelen arabalara bakın birde sivasdan gelen arablara bakın takdiri sivas halkına bırakıyom böyle organize olacaksa bir daha olmasın tam anlamıyla rezaletti.bundan sonraki maçlarda inşallah böyle rezalet olmaz. sivassporumuza başarılar diliyom.

Tamam Artık Sen tek Başına Git Maçlara Sivastan Gelen Arkadaşlar Olarak Bütün Grupları Toplayıp Kahvede İzleriz Bizde Maçları Artık...

Taraftara Tahsis Edilmiş Otobüse Bu Otobüs Bizim İnin ''LAN'' Aşağı Diyebilecek Babayiğitin Yaşı Konumu Ne Olursa Öyle Tırım tırs Olur.Evet Sadece O Otobüs O Taraftar Grubuna Ait Sana Ne Oluyorda Pek Bir Alındın Anlamak Güç.

Arabanın Şoförü Söylemiş Sigara İçmişler.Vah Ulan Vah Ne Büyük Kabahat Dünya Tersine Dönecek Büyük Ayıp Beyler.O Arabanın Sahibi O Arabayı PARA Karşılığı Yola Getirdi.Babasının Hayrına Maça Gidelim Diyerekten Maça Gelmedi.Sigara Molası Vermeye Kalksak Biz Ancak Ankaragücü Maçına Yetişirdik , Kaldıki Toplasan Arabada Gidiş Dönüş 10 Tane Sigara İçilmedi.Bizde Radyo Aç Dedik Açmadı.Bunu Ne Yapacağız Şoför Kral mı? Onun Dediği Olacak Başkasınınki Olmayacak???

Ankarada Gezeneleri Valla Bende Merak Ettim.Görmüşsün Buraya Yazmışsın Söyle Bilelim Bizde...

Mustafa Ateşin Programında Show Yapan Kimse Onlarıda Bir Zahmet Söylersen O Kişilerde Gereken Cevabı Verecektir.Böyle İthamkar Lafları Artık İnsanlar Cevaplamaktan Bıktı Bazıları Söylemekten Bıkmadı...

İstanbuldan Gelen Otobüslere Bakalım Birde Bizimkine.Haklısın Yani Bizim Bindiğimiz Arabayla Meydandan Kümbete Şehir İçi Yolcu Taşıyorlar İstanbuldan Gelen Araba Şehirler Arası Yolda Kapsamlı Yolcu Taşıyor.Bakınız Gecenin 12 sinde Ayazda Yolda Kalan Taraftar Biliyor Nasıl Otobüs Olduğunu.Duyanda İstanbuldan Gelen Adamlar O Otobüsleri Kendi Ceplerinden Tuttu Sanacak Hey Allahım Yarabbim.

Rezalet Senin Yazdıkların Kusura Bakmada.Ancak Bu Kadar SAÇMALANIRDI...Yıldızlı Pekiyi
Alt 01.12.2010, 13:58   #16
hakan367
Acemi Yiğido

hakan367 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 hakan367 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çook haklısınız sizde olmasanız takım yalnız kalcak ...
hakan367 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: bu yazıyı yazana sormak lazım
Alt 03.12.2010, 16:49   #17
Efsane Yeniceri
Acemi Yiğido

Efsane Yeniceri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 Efsane Yeniceri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

beLLi ki Yorum yazmak icin Yazmıssın.Biz Taraftarız Seyirci DeğiL
Efsane Yeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.12.2010, 18:04   #18
ozsivasli58
Acemi Yiğido

ozsivasli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 98 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ozsivasli58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yeniçeriler ağzınıza sağlık sizelere helal olsun
Alt 04.12.2010, 21:48   #19
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

HooLigAnSsS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 HooLigAnSsS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kaç Yaşında olursan ol sana Bi sopa atarım aklın hayalin şaşar adı üstünde deplasman otobüsü sigara içilir her türlü içirmek istemeyen varsa arabasını getirmez koca sivasta otobüs yok degil ya adam gelmiş otobüse binmiş hepinizi burdan indirecem lan derse bende ana avrat söverim kimse engelleyemez o otobüsleri tv programında gruplara tahsis ettiler demekki o otobüsler bizim sivassporun 60 yaşında kartlaşmış ankaraya sadece degişiklik olsun die giden adamlara ihtiyacıyokkk...

Etiketler
destek, milyon, sivaslıdan