Alıntı:
dedebey Nickli Üyeden Alıntı
- tamam tam destek verelim takıma bende orada idim ve üzerime hiç alınmıyom çünkü olayın dışında idim.sizin yaptınız küfürlere ne demeli babanız yaşındaki adamlara ağıza alınmayacak sözler ve sadece o otobüsler sizin gibi davranmanıza ne demeli mesala bende gettim.oraya maça gidip maça girmeyenler var biliyormusunuz ankarada gezenler arabada içki içenler var.arabada söförün söylemesine rağmen siğara içenler var ve onlar bir tarafa mustafa ateşim proğramına çıkıp şov yapanlar nerede istanbuldan gelen arabalara bakın birde sivasdan gelen arablara bakın takdiri sivas halkına bırakıyom böyle organize olacaksa bir daha olmasın tam anlamıyla rezaletti.bundan sonraki maçlarda inşallah böyle rezalet olmaz. sivassporumuza başarılar diliyom.
|
hayırdır bey amca kım kıme nıcın kufur etmıs bizden kıme bir kufur gelmıs ? otobusumuze gelıp hepınızı burdan ındırıcez dıye hakeret edenlerden ne farkın var sımdı ? Ankaraya sadece ve sadece gezmek ıcın gıdenlerı gelıp bana burda savunmayın...Kimse taraftara su kadar otobus verıyorum dıyıp sonra da kendı üyelerıne de aynı otobusu göstermesin...
Yasın kac bılmıyorum ama benden büyük oldugunu farzederek varsa ihtimalin git Türkiyenin 4 bir yanına deplasmanlara gidenlerın otobuslerıne bak sana zahmet...İçinde uyuşturucu cekenlerden bali tiner bagımlısı genclere, verdıklerı molalarda benzınlıgı yagmalayıp calısanları bıcaklayan onlarca hatta yüzlerce holigan varken Kimse gelip benım grubumdakı ınsanların arabada sadece sıgara ıcmesıne karsı gelmesın !...Arabası ıster yenı ıster eskı olsun deplasmana aracını tahsis eden herkımse parasını kurusuna kadar almıstır...Ben sigara dahi nedir bilmem ama benım arkadaslarım otobuse , indiğimiz tesıslere , şoföre zarar vermemiştir...
İstanbuldan gelenlerle de benı ve arkadaslarımı " taraftarı " yani bir tutmayın...