Cevap: Sivas Emniyetini Kınıyoruz !
Ben hafta içinde bir konu açılmıştı.. "tribünlerde gözetleneceğiz" adı altında.. orda bir yorum yaptım.. Baktım iki dakika sonra yorumumda, konu başlığıda kalkmış siteden.. bri anlam veremedim.. şimdi böyle bir konu daha açılmış muhatap yine emniyet.. Sahibin yok ki.. sahiplensinler.. birileri çıkıpta demiyorki.. Ya kardeşim sen benim taraftarıma karışamazsın.. Milletvekili, Belediye Başkanı, Vali, Kulüp yöneticileri.. vs vs vs.. Maç öncesinde Mecnun başkana emniyetten plaket verildi.. Bileniniz duyanızı oldu mu.. "emniyete futbol terörü için verdiği destekten" dolayı.. Duyanda zanneder, Sivas'ta herhafta maçlarda birileri bıçaklanıyor, 3-4 kişi olaylarda dolayı sağlık durumu hala ciddiyetini koruyor.. maça gelmeden polis ve özel güvenlik elemanları Sivasspor taraflarından kesici, delici aletlerin 15-20 adet çıktığı gibi rüyalar mı görüyorlar.. Yoksa koltukları kırıp sahaya mı atıyorlar.. vesaire vesaire... Neymiş efendi federasyondan ceza geliyormuş.. merdivenlerde seyirci maçı izliyor diye..
Kargalar tulumbalar nerdesiniz.. Sizi karga tulumba federasyon-emniyet tiyatrosu, aralarına sivas yönetiminide yanına almaya çalışarak çadır tiyatrosu çevirmek için perdelerini 16.haftada ve geç kalınmış bir şekilde açmaya başladılar.... Duyanlar duymayanlara duyursun.. Çok güleceksiniz.. Gülerkende düşüneceksiniz diyorlar.. Oyunu sahneye koyanlar.. ben daha şimdiden karnım yırtılırcasına kahkalar atıyorumm. Bu çadır tiyatrosunu ortaya getirenlere.. Sormak gerek acaba bu çadır tiyatrosuna rağbet sadece bizim memlekettemi.. Neden acaba Canım Türkiyemin diğer şehirlerindeki insanlarnıı bundan mahrum ediyorsunuz. Yazık ediyorsunuz.. Ayıp ediyorsunuz.. neden çifte standart...!!! yapıyorsunuz.. Yoksa bu milletin kalkınmasının kültürden sanattan geçtiğini anlayabilecek kapasatideki insanlar sadece sivasta mı yaşıyorlar..
anlayan anlamıştır.. Arif olmayada gerek yoktur.. Vicdan sahibi iseler, bu memlekettede bir gün gelir çadır tiyatrosununda artık açılamayacağını bilmeleri gerekir..