Baylar Bayanlar ;
Bu Yazıyı Yazmak İstedim Gereksiz Görülürse Forum Yönetimi Konuyu Kaldırabilir En Ufak Bir Kırgınlığım Olamaz...
Son Zamanlarda Özelliklede Devrearası Geldi Geleli Sayısız Futbolcu İsmi Heryerde Geçtiği Gibi Sitemizdede Geziyor.Bunlar Gayet Normal.Bir Transfer Döneminde Her Takıma Sayısız Futbolcu Gelir Gider Ancak kontrat İmzalayan Belki O Hayali Gelip Gidenlerden Hiç Biri Olmayabilir...
Şuan Takımımız Zor Durumda ve Yanlış Yapmaya En Ufak Bir Şansımız Yok.Biz Taraftar Olarak Görevimizi Yapacağız , Yönetim Yönetimsel Olarak , Hoca İşleyiş ve Taktiksel Olarak , Futbolcuda Sahada İşini Yapacak.Ancak Aramızda Öyle İnsanlar Var ki Ben Onları Sivassporlu Olarak Nitelendirmiyorum Kesinlikle Yönetime Veryansın Ediyor , Veriyor Veriştiriyor , Eleştiri Diyeceğim Ama Eleştiri Dersem Bana Herkes Küfreder Eleştiriden Öte Yakıştırmalarla Suçluyor.
Transfer Sezonu Kapanmamış , Daha 1 Ay Var Bunca Yersiz Eleştirileri Bir Sivassporlu Olarak Yönetimime Yakıştıramıyorum Ben.Geçmişte Hatalar Olmuş Olabilir , Yanlış Transfer Politikaları ve Yönetimsel Hatalarda Had Safhada Olabilir Ancak Yeni Hocamız Gelmiş Yeni Bir Hava Yakalanmış Her şey Biraz Güzelleştiği Sırada Takviye Yapılmaya Gelmiş SIra Ancak Sanal teknik Direktörlerimizin Yerin Dibine Batırıcı Lafları Bir Sivassporlu Olarak Beni Yaralıyorsa Emin Olun Bu Siteyi Takip Eden Yönetimi de Yaralar Rıza Hocayı da Yaralar....
Transfer Sezonu Biter , Geçen Yıl ki Gibi Fiyasko Transferler Olur , Tamam Eleştiriyi Anlarım.Daha Gelen Giden Yok Hayali Kişilerin Gelmemesi Üzerinden Senaryolar Üretip Yönetime Ağır İthamlarda Bulunmak Kimseye Yakışmaz...
Unutmayın Dere Geçilirken At Değiştirilmez...Şuan Beğenmediğinizi Öne Sürdüğünüz Yönetim Farzedelim ki Görevi Bıraksın Küme DÜşeriz
Başka Açıklaması Yok.Biz Sivaslılara Fedakarlık Yaraşır.Zor Zamanımızda Kenetlenmeliyiz.Vesveseler Üretip Kaos Ortamı Yaratmak Yerine Sabredelim Bakalım Kimler Geliyor.Eğer ki Transfer Sezonu Biter Bitmez Tatmin Edici Transferler Olmazsa İlk Eleştiriyi Ben Yapacağım.Ama Eleştiride Seviyeli Olmak Kaydı ile...
Son Olarak Burasını Herkesin Okumasını Rica Ediyorum...
Son Zamanlarda Yönetimi Yerden Yere Vuran Konular Açılması ve Eleştiri Mahiyetinden Uzak Resmen Saldırı Mahiyetinde Olan konu ve Yorumların Eklenmesinin Amacı Ne Yönetimi Ne Takımı Eleştirmek Maksadında Değildir...Kanımca Bu Site ile Bazı Odak Noktalarını Karşı Karşıya Getirmek İçin Maksatlı Yapılan Faaliyetlerdir...Site Yönetiminin Bunlara Mahal Vermemesini Rica Ediyorum....Saygılar