geçen sene gelen oyuncular kodro zor giriyorlardi geldikleri takimda bunlarda oynayan futbolcular geldikleri takimda bir nevi hazirlar bu hafta sonradan girerler oyuna
kadromuz gercekten hem tam alternatifli oldu hemde yas ortalamsi birazcik olsun asagi indi su andaki kadromuz da halan genc oldugu kanisinda degilim ama riza hoca devre arasi transferlerde gelenleri gelecekte tekimin tecrübelileri durumuna gecirip suandada takimda bulunan tecrübelileride azami 1-2 yil icinde genclestirerek takimi normalllestirecektir.
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Her Oyuncunun kendine göre Özellikleri var. Riza Hocamiz bu Oyuncularin Özelliklerini gözler önüne serecek ve müthis Takim Oyunu oynayan bir Takim yaratacak Insallah.
ben şahsen bu kalan yarım sezonda çok yüksek performans görterebileceğimizi düşünmüyorum.. çünki yarım sezonda futbolcular ancak birbirini tanır.. takım oyunu için en az 2 sene sürekli ve bereber oynamaları gerektiğini düşünüyorum.. ama seneye bu takım birbirine alışır ve gerçekten takım olarak oynamaya başlayabilirse mutlaka ilk 5 içerisinde olacağımızı düşünüyorum... ve umarım çok fazla sakatlık hatta hiç sakatlık olmadan atlatırız ligi...
2. olduumuz seneki oyuncularda ilk defa birbirleriyle oynadılar.Ama başarılı bir takımdı.Şimdikilerde başarılı olurlarsa alışmasüreci falan olmaması gerekir.Kısacası beraber oynamalarına gerek yok o zaman hiç transfer yapılmasın aynı takımla oynansın sürekli.