Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Çalımbay ile çıkışa geçti
Alt 09.05.2011, 19:58   #11
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivasspor Çalımbay ile çıkışa geçti

Bu haber şaka herhalde....
Mac kazanamayan...kendi başarısı ile değil,rakiplerinin başarısızlığı ile kumede kalabilen bir takımın hocası nasıl başarılı kabul edilir inanılmaz...
Bence Yılmaz vural'a" ki cok eskiden sivassporda oynadı" teşekkur etmek gerekir..calıştırdığı iki takımıda "kasımpaşa ve konyaspor"..dusurerek sivas'a buyuk hizmet verdi... tesekkur ediyorum Yılmaz hoca...
Yeni sezona cok daha iy ibir teknik adam ve hemen hemen takımın tamamını değiştirerek girmezsek seneye bizi kimse kurtaramaz..Rıza hoca ile bu iş olmaz....Rıza hoca sivaslı ve cok iyi bir insan ama başarısız oldu....bu gerceği gorup duygusallıktan uzaklaşarak yeni bir teknik adam bulmalı ve takım kurmalıyız...
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ahmet ali'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2011, 21:09   #12
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu haber şaka herhalde....
Mac kazanamayan...kendi başarısı ile değil,rakiplerinin başarısızlığı ile kumede kalabilen bir takımın hocası nasıl başarılı kabul edilir inanılmaz...
Bence Yılmaz vural'a" ki cok eskiden sivassporda oynadı" teşekkur etmek gerekir..calıştırdığı iki takımıda "kasımpaşa ve konyaspor"..dusurerek sivas'a buyuk hizmet verdi... tesekkur ediyorum Yılmaz hoca...
Yeni sezona cok daha iy ibir teknik adam ve hemen hemen takımın tamamını değiştirerek girmezsek seneye bizi kimse kurtaramaz..Rıza hoca ile bu iş olmaz....Rıza hoca sivaslı ve cok iyi bir insan ama başarısız oldu....bu gerceği gorup duygusallıktan uzaklaşarak yeni bir teknik adam bulmalı ve takım kurmalıyız...
PARDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON SİZ İYİMİSİNİZ
YILMAZ VURALI GETİRELİMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
SEN NE HOCADAN NEDE FUTBOLDAN ANLIYORSUN KUSSURA BAKMA KARDEŞ
BU TAKIMI KURTARACAK TE KİŞİ ÇALIMBAYDI KURTARDI
NANKÖRLÜK ETMEYELİM SEZON BAŞI KENDİ TAKIMINI KURSUN SONRA YORUM YAZARIZ BERABER
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kamışlı58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2011, 21:14   #13
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Rıza Haca'ya yeni sezondaki transferlerle ilgili geniş yetki verilmeli ve kendi takımını kurabilmesi için istediği her futbolcunun alınması lazım...Sana güveniyoruz Atom Karınca...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2011, 21:22   #14
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Sivasspor Çalımbay ile çıkışa geçti

NE MESUT BAKKAL NEDE RIZA HOCANIN BU KÖTÜ DURUMDANdolayı suçu var,mesut bakkal gidene kadar 1 2 maç hariç kötü oynamadık,bizim buyıl hakemlerden çok canımız yandı,sakatlıklardan doğru dürüst kadro kuramadık,üst üste zor ve güçlü takımlarla oynadık,kalede ,defansda, forvetde dırrrık tutturamadık,sezon başından beri 5 6 maç hariç diğer maçlarda kötü oynamadık,berabere kaldığımız maçları kazanacak kadar,yenildiğimiz maçlardada berabere kalacak kadar iyi oynadık,sanssızlık ,ve diğer faktörlerden dolayı yeterli puan alamadık,bucanın 4 puan gerisinden 9 puan fark attıksa bunda rıza hocanın payı inkar edilemez,gelecek sezon sivassporun daha kaliteli kadro kurMASINI istiyorum,rıza hoca kendi takımını kurduktan sonra değerlendirmek lazım,rıza hoca gelene kadar liğin ençok gol yiyen,en az gol atan takımıydık,seneye inşallah daha iyi yerlere geleceğiz.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2011, 01:42   #15
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Ben asıl problemin Rıza Hoca ile Başkan arasında çıkacağını sanıyorum.Eğer Başkan Rıza Hoca ya Mesut Hoca ya yaptığı gibi,bizi ligde bırakacak ucuz maliyetli,bizi borca sokmadan bir takım yap derse Rıza Hoca bunu kabul etmez.İşte asıl problem o zaman çıkar.Ancak devre arası yapılan transferler beni biraz olsun bu düşüncemden uzaklaştırdı ama içimde yine böyle bir korku var.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2011, 13:05   #16
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kamışlı58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
PARDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON SİZ İYİMİSİNİZ
YILMAZ VURALI GETİRELİMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
SEN NE HOCADAN NEDE FUTBOLDAN ANLIYORSUN KUSSURA BAKMA KARDEŞ
BU TAKIMI KURTARACAK TE KİŞİ ÇALIMBAYDI KURTARDI
NANKÖRLÜK ETMEYELİM SEZON BAŞI KENDİ TAKIMINI KURSUN SONRA YORUM YAZARIZ BERABER
Sanırım sizden başka kimse futboldan anlamıyor..... Benim yazımı "Yılmaz Vural'ı getirelim" şeklinde anlamanız cok hoş....
"Kurtarıcı tek kişi Çalımbay" cümleniz çok abartı olmuş değil mi?????
Devre arasında Rıza Hoca kendi takımını kurdu... 50 tane adam aldı sadece Navratil ve Eranamo'yu oynattı.. Digerleri yedek bile olamadı.. Yeni sezon takımını da Rıza Hoca kuracaksa "Vay Halimize"......
Her sene küme düşmemek için oynayacaksak siz haklısınız... ama iyi dereceler icin oynayacaksak gereken yapılmalı ve ben tecrübeli başkanımızın doğruyu yapacağına inanıyorum...
Size ve herkese saygılar...
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 19:24   #17
hakiki
Acemi Yiğido

22 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 hakiki FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İNŞALLAH Şampiyonluğa oynayan bir Sivasspor oluruz yine...
hakiki isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hakiki'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2011, 19:48   #18
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sanırım sizden başka kimse futboldan anlamıyor..... Benim yazımı "Yılmaz Vural'ı getirelim" şeklinde anlamanız cok hoş....
"Kurtarıcı tek kişi Çalımbay" cümleniz çok abartı olmuş değil mi?????
Devre arasında Rıza Hoca kendi takımını kurdu... 50 tane adam aldı sadece Navratil ve Eranamo'yu oynattı.. Digerleri yedek bile olamadı.. Yeni sezon takımını da Rıza Hoca kuracaksa "Vay Halimize"......
Her sene küme düşmemek için oynayacaksak siz haklısınız... ama iyi dereceler icin oynayacaksak gereken yapılmalı ve ben tecrübeli başkanımızın doğruyu yapacağına inanıyorum...
Size ve herkese saygılar...
Yazdıgın yazının içerigini okumadım sadece rıza hocayı begenmedigini okuyuca cevap yazdım SADECE NAVRATİL VE ENERAMO DEMİŞSİS *
GROSİÇKİ KORCAN RADA BUNLARDA BİZİM TAKIMDA OYNUYOR HERHALDE SEN BENDEN DAHA İYİ BİLİYONYA
SEVGİLİ KARDEŞİM SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR OLMAYACAKTA HEP BERABER HOCAMIZA DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 20:10   #19
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Yönetim yapacagi kan degisikliginden sonra Riza hocayla bir araya gelip,gideceklerin ve geleceklerin listesini sunar.Agustos´un yedisinde liglerin basliyacak olusu oyunculara hemen hemen dinlenme firsati tanimiyor.Liglerin bitiminden sonra bir kac hafta icinde kampa girilir yeni sezon icin.Riza hocanin oyuncu listesi hazirdir.Takima yararli oyuncularin katilacagini saniyorum.Sakin olaki kimse bir zamanlar yakaladigimiz o basarilari hayal bile etmesin.O günki kadronun uyumu bize basariyi getirmisti.Öyle bir kadro artik cok zor.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2011, 20:28   #20
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Riza hocanin sezon basinda alipta kume dusurdugu bir takim ben hatirlamiyorum.. onu gectim kume dusme tehlikesi yasattigi bir takim da hatirlamiyorum.. belki kariyerinin en baslarinda olabilir.. hatirlayan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Evet Riza hoca takimlari pek zirveye de oynamadilar su ana dek.. ama ligin en zayif halkasi konumuna hic dusmemislerdir.. her sezoon mutlaka direncli, mucadeleci ekipler olmuslardir.. bu acidan Riza hocaya guvenim tam.. onumuzdeki yildan baslayarak her sene citayi yukselterek iyi yerlere gelecegimize inaniyorum.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çalımbay, Çıkışa, geçti, sivasspor