Cevap: FİKRET ÜNSAL YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALMAYACAK
benim de bugün aldığım en iyi haber, yaşasın mecnun başkan, allah onu başımızdan eksik etmesin...en iyi kadroyu yeniden yapılandıracağına şüphem yok...başkanımıza tem destek, hep destek....
Herkes mutlu olmuş bu değişim takımımıza faydalı olacaktır diye düşünüyorum ben şunu anlamadım madem ayrılıyorsun neden geçen hafta tv kanallarında konuşuyorduk yok Korcan ayrılacak yeni kaleci arayışına gireceğiz gelecek sezon için gibi sözler söyledin bir kere Korcan 1.5 yıl kiralandı böyle duyurulmuştu resmi siteden yanılıyor muyum arkadaşlar sen çıktın 6 ay dedin daha birşeyden haberin yok Rıza hocamızla yeni yönetimde dağıtacağız uleynnnnnn gelecek sezon
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı <Sivasspor58>'a Teşekkür Ediyor...
Alıntı:
58hsn58 Nickli Üyeden Alıntı
sadece fikret unsal degil, sivassporumuzda gercekten hersey bastan baslamasi lazim bence... Yonetimde uyuyanlari gonder, oynamayan futbolculara gonder.. iceriye taze kan gelmesi sivassporumuzu daha basarili yapacaktir...
bu takımın siyasi bir destegi olmadan belediye destegi olmadan ayakta tutan başta mecnun başkan olmak üzere bi kaç yöneticimize zor zamanlarda takıma sahip cıktıkları için minnettarız sivas halkı olarak ayrıca başarısızlıklarda ortada görünmeyen fikret ünsal gibi yöneticileride artık uzaklaştırma zamanı gelmişti bu yüzden cok mutluyum bizi cok mutlu etti fikret bey teşekkürler
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kanks'a Teşekkür Ediyor...
allahım bu habere inanamıyorum büyük bir beladan kurtulduk önümüzü kesiyordu be işte şimdi seneye bomba gibi geliyoruz başkana bırak diyor ulan sen kimsin görevde kaldığın sürece yaptığın bi olumlu hareket yok bir daha kulübün kapısının içinden girme güle güle
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Ediyor...
Yeri geldi eleştirdik yeri geldi hislerimize tercüman oldu diye sevindik. Kulubümüze bir çivi çakanın başımızın üstüne yeri vardır günahıyla sevabıyla emeğine sağlık Fİkret ÜNSAL...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...