Alıntı:
karen Nickli Üyeden Alıntı
kardeysim bende sivassporluyum maci alipta nolacak insallah sivas yenilir,trabzon sampiyon olmasinda kim olursa olsun,trabzonlularin sivasspora yaptiklari az deyil.bu maci trabzon oynasa fenerle sivas sampiyon olacak olsaydi trabzon maci fenere verirdi,bizi sampiyonluktan ederdi,koyu bi sivasspor taraftari olarak,acik acik söylüyorum insallah FENERBAHCE KAZANIR VE SAMIYON OLUR TRABZON GIBI KISILIKSIZ BI TAKIMIN SAMPIYON OLMASINI ISTEMIYORUM;sivasporun kazanmasini isteyende bu macta sivasspor taraftari deildir,sivastaraftari trabzonun sampiyonlugunu istemeyen taraftardir.saygilar
|
KARDEŞ YANLIŞ BİR siteye gelmişin anladığım kadarıyla,burası yiğidoların taraftar sitesidir,hakiki yiğidolar yalnızca kendi şehrinin takımını tutar,başka takımlara ,yalakalık, yapmazlar,ne ts nin şampiyon olmasını isterim,nede fb nin,gel görki neyaparsak yapalım hep suçlu biz olacağız,ben sivassporun çıkıp adam gibi maçını oynamasını diliyorum,sonuç ne olur bilinmez ,fb sivası yensin şampiyon olsun demekde ,sivas ölümüne oynasın çelme taksın ,ts şampiyon olsun demekde benim için sivasa ihanettir,benim için önemli olan şehrimin takımının namusu şerefidir,kardeş klup fb şampiyon olsun ayaklarınıda bırakalım fb de ts de kimin kardeşi bilmiyorum,benim değil okesin.2 ucu pislikli değnek misali nerden tutsan pislik bulaşıyor,hayırlısıyla kazasız belasız alnımızın akıyla ligi bitirseydik başkada bişey istemem yeteri kadar millete rezil kepaze olduk zaten .