Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: YÖNETİM'E
Alt 19.05.2011, 17:29   #11
Doğanşar58
Yeni Yiğido

14 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 524 Doğanşar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YÖNETİM'E

Arkadaşlar herkes bu konu hakkında konu açıyor bilgi kirliligi oluyor bu nedir yahu anlamış degilim site yöneticileri duruma müdahele ederse iyi olur..Arkadaşlar bizim taraftırımız adamlara kombinelerini satıyor siz diyorsunuz ki bizim taraftarımız maça gidicek bu sefer de herkes evinden izlesin kulüp ve şehir kazansın bırakın bunları sizinde ts lilerden farkınız kalmadı he.
Doğanşar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Doğanşar58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 17:32   #12
DOLCE58
YASAKLI ÜYE

17 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOLCE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YÖNETİM TARAFTARINI RESMEN BU MAÇTA SATTI
sen sazini cal.
DOLCE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 17:39   #13
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YÖNETİM TARAFTARINI RESMEN BU MAÇTA SATTI
Ne münasebet canım. Ne demek sattı. Yazdığınız kelimelerin nelere mal olduğunu bileceksiniz. Kulüp yönetmek o kadar kolaymı zannediyorsunuz. Yaşın daha 19. Bu kulübün başkanı senin yaşın kadar yöneticilik yapıyor. Ne zorluklar, ne maddi güçlüklerle 6 yıldır uğraşılıyor haberin varmı. Bırakın bu ukala ukala konuşmaları canım... Taraftar isen kombineni al o zaman yada bu fırsatları değerlendirenlere karşıda saygılı ol. La havle.....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 17:45   #14
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne münasebet canım. Ne demek sattı. Yazdığınız kelimelerin nelere mal olduğunu bileceksiniz. Kulüp yönetmek o kadar kolaymı zannediyorsunuz. Yaşın daha 19. Bu kulübün başkanı senin yaşın kadar yöneticilik yapıyor. Ne zorluklar, ne maddi güçlüklerle 6 yıldır uğraşılıyor haberin varmı. Bırakın bu ukala ukala konuşmaları canım... Taraftar isen kombineni al o zaman yada bu fırsatları değerlendirenlere karşıda saygılı ol. La havle.....
imzamı atıyorum bu yorumun altına..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 17:55   #15
zkrllh58
Yiğido

zkrllh58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 332 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 zkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISI

bazi arkadaslar meseleyi tam anlamamis bakin fenerlilere havuz tarafini verip gar tarafinida sivas seyircisine verseydi sivassporluda 50 liraya mac izlerdi ... oyle olsaydi kulup yine para kazanmiyacakmiydi gar tarafi ful dolmuyacakmiydi ???
ama olan oldu artk takimimizi yine destekliyecez haftanin son keyfini cikartacaz
Alt 19.05.2011, 18:24   #16
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
hocam kusura bakmada bir şey söylemek istiyorum.
yani şu maç şampiyonluk maçı olmasaydı , hatta hiç bir önemi olmayan sıradan bir Sivasspor Fenerbahçe maçı olsaydı bilet fiyatları böyle olurmuydu?
tabii ki olmazdı..
peki ozaman Sivasspor batacakmıydı? yok mu olacak tı?
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 18:25   #17
Eyüp5825
Yeni Yiğido

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 Eyüp5825 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya hani Trabzonlulara hamsi kafalı felan diyoruz burada da öyle arkadaşlar var, konuya vakıf olamıyorlar, yönetim size 5 TL'den biletleri verseydi ne yapacaktınız? Aldığınız biletlerin hepsini Fenerlilere satacaktınız, yalan mı? Ben adamım diyen yalan desin hadi, yalan değil tabi ki kombinelerinizi satmıyor musunuz? Adamlar daha şimdilik İstanbul'dan 15 uçak kaldırıyorlar, Antalya'dan bile özel uçak kaldıranlar var, biletleri bu adamlar sizin elinizden her türlü alırlar. Bu yüzden burada fedakar taraftar ayaklarına yatmayın.
Eyüp5825 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 18:26   #18
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
saygı duyuyorum görüşünüze
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 18:29   #19
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Eyüp5825 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya hani Trabzonlulara hamsi kafalı felan diyoruz burada da öyle arkadaşlar var, konuya vakıf olamıyorlar, yönetim size 5 TL'den biletleri verseydi ne yapacaktınız? Aldığınız biletlerin hepsini Fenerlilere satacaktınız, yalan mı? Ben adamım diyen yalan desin hadi, yalan değil tabi ki kombinelerinizi satmıyor musunuz? Adamlar daha şimdilik İstanbul'dan 15 kaldırıyorlar, Antalya'dan bile özel uçak kaldıranlar var, biletleri bu adamlar sizin elinizden her türlü alırlar. Bu yüzden burada fedakar taraftar ayaklarına yatmayın.
genelleme yaparak konuşmayın. böyle para için adilik yapacak insanlar varsa kimse demesinki hedefimiz şu bu.
Ben parayı görünce kombinemi satacak kadar ufalmadım!
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda astaravisa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.05.2011, 18:29   #20
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam kusura bakmada bir şey söylemek istiyorum.
yani şu maç şampiyonluk maçı olmasaydı , hatta hiç bir önemi olmayan sıradan bir Sivasspor Fenerbahçe maçı olsaydı bilet fiyatları böyle olurmuydu?
tabii ki olmazdı..
peki ozaman Sivasspor batacakmıydı? yok mu olacak tı?
Mesele olmayan şeyler değil hali hazırdaki hasıl olan durum... Zaten şimdiye kadar oynadığımız maçlar vasattı. Ama şu anda bir maddi fırsat yakalanmış sen başkan olsan ne yapardın. Sırtında o kadar yöneticilik sorumluluğu varken... Kulüp başkanı ile empati yap ondan sonra lütfen sorunun cevabını sen ver... Mutlakaki batmayacaktı. Bakınız 3 trilyon hasılat bekleniyor. Sezon başında siz değilmiydiniz Tshabalala transferini isteyen... Umuyorum demek istediğimi anladınız...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değişirdi, olsa, yÖnetİme