Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı
“ Kapasite 33 bin oldu”
2011-05-26
Yaklaşık 3 yıl önce söz verilen ve bu yıl temeli atılması beklenen yeni stadyumun seyirci kapasitesinin 25 binden 33 bine çıkarıldığı öğrenildi. Daha önce seyirci kapasitesinin 25 bin olarak belirlendiği, ancak Sivaslıların büyük tepki gösterdiği yeni stadın 33 bin kişilik olacağı belirtildi.
TOKİ tarafından mevcut stad alınarak, yerine fuar alanı içerisine yapılacak olan yeni stadın her yönüyle modern ve UEFA kriterlerine uygun olacağı ifade edildi.
Yeni stadın seyircisi kapasitesinin girişimler sonrasında 33 bine çıkarıldığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Haziran'da Sivas'a yapacağı ziyarette bunu Sivaslılara müjdelemeye hazırlandığı söyleniyor.
Hürdoğan
|
seçim yaklaştı sivasta yalandan geçilmez oldu
4 yıl önce 35 bin kişilik olacak diye söz vermişti hemde kocaman başbakan söylemişti ne oldu hani stad bu 4 yılda stadımız neden yapılmadı
eminim demişlerdirki bu sefer 33bin kişi diyelim bir 4 yıl daha atlatalım nede olsa seçim önü
yok arkadaş inanmayın 4 yıl önce söz verirken ben meydandaydım 4 yıl sonra söz verirken meydanda olmayacağım işte bu tepkilerden dolayı bunlar seçim öncesi yumuşatma hareketleri ben 8 yıl kandırılacak kadar enayi değilim
bir arkadaş şöyle yazmıştı
BUNLAR REKLAM KOKAN HAREKETLER MAYYKKK