Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tatil rezervasyonu yapmıyoruz!
Alt 15.06.2011, 10:21   #11
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Tatil rezervasyonu yapmıyoruz!

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
favori58 nerde yorum atmamış daha abdullah yiğit yazısına
Hayıdır birader,yorum yapılacak yazı var,yapılmayacak yazı var
Ne demek istedin tam anlama açık yaz Eğer buyazısıyla ilgili bir şeyler yazmamı istiyorsan yazayım
Adam çok güzel izah etmiş,ne diyebilirmik ki,helal olsun
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2011, 11:12   #12
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

bizim şehrimizi beğenmeyen ler olabilir sağlık olsun biz böyleyiz dersek kaybeden herkes olur fakat şimdi bizi beğenmiyorsunuz fakat bizde ileride sizi beğenmeyeceğiz demeliyiz şampiyonlar liginde tür atlarsak bakın onlar nasıl peşimize dönecekler azimle bu ligi en iyi şekilde bitirmeliyiz
Alt 15.06.2011, 11:58   #13
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Abdullah YİĞİT'e birisi dur demesi lazım her aklına geleni yazmaya başladı.

Adamın tercihi haklı bundan ne var ? Hepimizde bu davranış yokmu bizede 2 farklı şehirden teklifgelse imkanları veya tesisleri daha iyi olan şehri tercih ederiz bu bir gerçek Mehmet EREN'de bunu yapmış.

Yazmış olmak için yazan köşe yazarlarımız birer alkış benden size...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.06.2011, 12:29   #14
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Adamın tercihi haklı bundan ne var ? Hepimizde bu davranış yokmu bizede 2 farklı şehirden teklifgelse imkanları veya tesisleri daha iyi olan şehri tercih ederiz bu bir gerçek Mehmet EREN'de bunu yapmış.

Aptullah yiğit sivaslı olarak Sivası savunmuş. Bunda gocunacak veya yiğite söylenecek ne varki
Bazen sizin gibileri anlamakta güçlük çekiyorum
Ben onun yerinde olsam bundan sonra " iyi ettiniz,sivas zaten gelinecek yer değildi filan yazarım! o zaman hoşuna gider herhalde!!!!
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2011, 12:47   #15
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Antalya'nın tesisi mi iyi güldürme beni, teklif dersen fazladanda para bile teklif etti yönetimimiz, tesis bakımındanda türkiyede çoğu kulüpten üstünüz.
Alt 15.06.2011, 12:49   #16
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

arkadaslar her gelen oyuncumuz yerli veya yabanci bazilari tabiki sivas yasamini sevmiyor vallaha aslinda haklilar acikcasi sivas bir turlu gelismedi ki

ama benim gibi gurbet hasreti cekenler sivasin bir cay bahcesini teneke eiffel kulesine bile degismem

sivasi seven oyucu bilica ve biz onu istemiyoruz hayret
Alt 15.06.2011, 13:24   #17
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başkasının gözüyle sivas'ın nasıl gözüktüğü çok önemli. buradan ders çıkarmamız lazım:

- adam alışveriş için istanbul'a gidiyorum diyor. koskoca 350 bin nüfuslu sivas'ta adam gibi bir tane alışveriş merkezi yok. bu çok ciddi bir eksikliktir.

- şehirde bir tane beş yıldızlı otel yok. dışarıdan gelen insanlar için aranılan ilk yer oteldir. zamanında anderlecht taraftarları da benzer şeyi söylemişlerdi sivas için, kalacak düzgün bir otel bulamamaktan şikayetçiydiler.

- sivas'ın artık şehir merkezini yayması yeni caddeler ve yeni mağaza ve dükkanlarla donatılması lazım. şehirde canlılık gerek.
kamil'in açıklamaları için yazmıştım. diğer türk futbolcular için de genellenebilir.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2011, 13:41   #18
xadox
Yiğido

xadox - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 xadox FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar her gelen oyuncumuz yerli veya yabanci bazilari tabiki sivas yasamini sevmiyor vallaha aslinda haklilar acikcasi sivas bir turlu gelismedi ki

ama benim gibi gurbet hasreti cekenler sivasin bir cay bahcesini teneke eiffel kulesine bile degismem

sivasi seven oyucu bilica ve biz onu istemiyoruz hayret

sivas nasil gelissin ; kac senedir stat sözü veriliyor bir somut adim yok , ne zaman baslanir nezaman biter allah bilir, sivasin gelismesi icin kafalar degismesi gerek , bende gurbetde yasiyorum 3-4 gün kalsam sivasda artik gidecek yer bulamiyorum
xadox isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2011, 14:37   #19
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
terazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu konuda sana katilmiyorum abdullah yigit sonucta insan unsuru var ortada
bunlarin esleri ve cocuklari olan var normal karsilamak lazim kimsenin hayat tarzini kendimize uydurmak zorunda degiliz gelmek isteyen herkese kapimiz acik
sonuna kadar gelmek istemeyenede hadi ordan deriz ayricada biz bu fotbolcu arkadaslara niye kiziyoruz anlamis degilim bir sivasimiza bakin birde kayseri ve malatyaya bakin her yonuyle gelismislik yonunde bunlar bizim komsularimiz aslinda bu suratimiza patlatilmis iyi bir tokat salinda tabiki anlayana
bende sana katılmıyorum TERAZİ kardes.yabancı topcu olsa cocuklarının dil egitimi acısından haklısın diyecemde tamamıyle turk bir topcudan bahsediyoruz.kayserinin malatyanın sivastan fazla hic birseyini goremedim varsa soyle bilelim.haa kayserinin kayseray ı var da mehmet erende kayserayla gezmez
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2011, 14:50   #20
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aptullah yiğit sivaslı olarak Sivası savunmuş. Bunda gocunacak veya yiğite söylenecek ne varki
Bazen sizin gibileri anlamakta güçlük çekiyorum
Ben onun yerinde olsam bundan sonra " iyi ettiniz,sivas zaten gelinecek yer değildi filan yazarım! o zaman hoşuna gider herhalde!!!!
Gocunacak ? önce bir yazdığın kelimenin ne anlama geldiğini bil.
Hoşuma gidecek şeyleri ben yazarım senin yazmana gerek yok.
Yorumum beni ilgilendirir.
Ben böyle düşünüyorum sen istediğin gibi düşünmekte özgürsün.
Forum sitelerinde yorum yapılır ve bu yorumlarda tabiki Kİşiseldir beğenirsen beğen butonuna tıklarsın beğenmezsen alıntı yapman gerekmez...
Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Antalya'nın tesisi mi iyi güldürme beni, teklif dersen fazladanda para bile teklif etti yönetimimiz, tesis bakımındanda türkiyede çoğu kulüpten üstünüz.
Yorumumu iyi oku...

Ben Antalya'yı tesis için tercih etti mi yazdım ? Önce yazılanı anla sonra alntı yap...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
rezervasyonu, tatil, yapmıyoruz