YIGIDOLAR BEN BIR GURBETCI OLARAK GELDIM VE TAM BIR HAFTADIR MAGAZA ACIK DEGIL CENAZELERI VARMIS TMM SAYGIMIZ SONSUZ ANCAK BIR HAFTA KAPATILMAZ AYIP
URUNLERE GELINCE BAKIYORUM GECEN SENENIN AYNILARI HIC BIR DEGISEN BIRSEY YOK JA BUKADAR ILGISIZ KALINMAZ KI BEN ALMANYADAN GELDIM HEM BIR HAFTADIR KAPALI HEMDE AYNI URUNLER
BENCE TAM BIR REZALET NASIL SATACAKLAR ANLAMIYORUM
JANI BIR GURBETCI OLARAK COK UZULDUM ALMADAN GIDIYORUM
YAZIK GERCEKTEN COK YAZIK
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı djsivaslim58'a Teşekkür Ediyor...
umarım bu urunlere artık bı cekı duzen verırler.formalar desenız ta 2 sene oncekı formalar satılıyor.tsortler desen tam bır rezalet.kımse almıor.gercekten alınabılecek adam gıbı 3 urun vardı. bırısı sıvasspor atkısı,digeri kravat digeride sapkası baskada alınabılecek kalıtede baska urun yok
Ya arkadaslar nerden alabilirim, suanda izine geldim, yeni formalar nezaman cikacak?? Yardimci olursaniz cok sevinirim... Buraya kadar geldim, almazsam olmaz... Yardiminizi bekliyorum...
arkadaslar yeni sezon formalari ne zaman tanitilacak
LÜTFEN ŞU İŞE SAHİP ÇIKALIMMM