rıza hocanın xavi adayı sandro herhalde.....çok ağır sözleşme koşulları mı vardır anlamadım ki neden vazgeçemiyoruz yok çok iyiydi de geçen sezon 1-2 maçta ya oynadı ya oynamadı ..anlamak güç
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
ßana gore Bilica gelsede bi işimize yaramaz. MİLAN ve ATİLLA gelmesi iyidir sandroda iyi oynadı gecen 1-2 maçta ama mecbur kalınca illaki birini yollaması gerekicek..samdroda onlardan 1 ' i
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı engin2609'a Teşekkür Ediyor...
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı HALIL'a Teşekkür Ediyor...
Halil az önce Şenol Güneş'in basın açıklamasını izledim. O sırada geçen seneki Gençlerbirliği - Trabzon maçının görüntüsünü veriyordu bir yandan televizyon.
Sandro'nun Gençlerbirliği'ndeyken Trabzon'a attığı golü çevirip çevirip verdiler. Sandro gerçekten fena adam değil.
Halil az önce Şenol Güneş'in basın açıklamasını izledim. O sırada geçen seneki Gençlerbirliği - Trabzon maçının görüntüsünü veriyordu bir yandan televizyon.
Sandro'nun Gençlerbirliği'ndeyken Trabzon'a attığı golü çevirip çevirip verdiler. Sandro gerçekten fena adam değil.