Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fatura Bana Kesilirdi
Alt 17.07.2011, 14:18   #11
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Fatura Bana Kesilirdi

Transfer konusunda golcü bir oyuncu alınacağını, ayrica bazı yabancıların gönderileceğini ifade etmiş.. Bu demek oluyor ki, bizim gördüğümüz iyi bir 10 numara konusunda ciddi adımlar atılabileceğinin göstergesi olsa gerek.. Sandro'nun ve belki de Pedriel gönderilerek onlardan daha kaliteli oyuncular alınırsa bizim için sürpriz olmaz diye düşünüyorum..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.07.2011, 14:18   #12
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yiğidonun halinden yiğido anlıyor helal hocam kım tutar seni )
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2011, 14:22   #13
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

HOCAMIZ DOĞRU konuşmuş bu operasyon FB nin şampiyonluğunu batal etmek için yapılmıştır arada fb yandaşlarıda kurban edilmek isteniyor eğer son maç fb ile olmasaydı kim bize laf ederdi halen başkan neyle suçlanıyor belli değil bu maçta şaibe arayanlar gitsin karabük -ts ts-antep maçlarında arasın bu sorunlu zamanda takımın başında RIZA hocanın ollması büyük şans başarılar dilerim .
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2011, 14:25   #14
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gitmesi muhtemel yabancılar
sandro
pedriel
rada.
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2011, 14:33   #15
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gitmesi muhtemel yabancılar
sandro
pedriel
rada.
sandro = favori pedriel = plase rada = sürpriz
Alt 17.07.2011, 14:56   #16
akifesk
Usta Yiğido

akifesk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

406 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 akifesk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sandro - stiliç değişikliği takımın çehresini değiştirir.
akifesk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2011, 15:14   #17
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her sözüne katılıyor ve diyorumki rıza hocam sivasspor asla yanlız degildir başkanımıza iftira ettiler 2. başkanımız var hocamız var ve biz taraftarlar var asla sahipsiz bırakmayız hem takımımızı hem başkanımızı.başkanımız aklanacaktır kimsenin şüphesi olmasın.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2011, 15:37   #18
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

mecnun başkanımızın bir an önce salıverilmesini bekliyoruz. sivassporun maçlarını lekelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. bütün delikanlı sivaslılar mert sivaslılar mecnun başkanın arkasında olduğumuzu deklere etmemiz lazım. sivas ve sivasspor sahipsiz değildirbir kaç iftiracının lafıyla sivasspora leke sürülemez. 4-3 lük maçlara değil 4-0 lık maçlara baksınlar.
Alt 17.07.2011, 15:52   #19
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

“Mecnun Odyakmaz Fenerbahçeli diye bütün bunlar oldu. Son maç Beşiktaş ile oynasak ve aynı şartlar olsa bu defa bana hücum ederlerdi. Kim ne derse desin, vicdanen rahatız”

Şike ve teşvik operasyonu nedeniyle başkanları Mecnun Odyakmaz’ın cezaevinde olmasına rağmen yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden Avusturya’da devam eden Sivasspor tek yürek... Son iki yıldır kümede kalma savaşı veren takımıyla ilgili iddialı konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, gündemdeki konularla ve yeni sezona yönelik FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. “Bir taraftan takımla uğraşırken diğer yandan başkanımıza çok üzülüyorum” diyen Çalımbay, “Fenerbahçe maçı geçen sezon en iyi mücadele ettiğimiz karşılaşmalardandı. Belki birkaç dakika daha olsa 4. golü atacaktık ama o zaman da Trabzon için konuşacaklardı. Yani bu maçta alacağımız her sonuç için spekülasyon olacaktı. Bu bir fikstür şanssızlığı bana göre. Başkanımız Fenerbahçeli diye bütün bunlar oldu. Son maç Beşiktaş ile oynasak ve aynı şartlar olsa bu defa bana hücum ederlerdi!” dedi.

‘Daha kötü goller yedik’

Her maç öncesi olduğu gibi Fenerbahçe’ye karşı da onurlu bir mücadele ortaya koyduklarının altını çizen Çalımbay, “Kötü goller yedik ama sezon içine baktığınızda Sivasspor daha kötü goller yedi. Trabzon da gitti Karabük’te 4 gol attı, kimse bir şey demedi. Kim ne derse desin, ben ve futbolcularım bu konuda vicdanen rahatız” ifadelerini kullandı. Takımındaki durumdan da söz eden deneyimli teknik adam şunları söyledi:

Hedefini de açıkladı

“Bir revizyon olduğu kesin. Giden oyuncularımız kendileri istediği için gönderildi. Artık heyecanlarını kaybettiklerini ve takıma faydalı olamayacaklarını söylediler. Mehmet Yıldız, Sedat ve Abdurrahman’ın gidişinde kimse bir şey aramasın. Gidenlerin hepsinin yeri doldurulmuş durumda. Üstelik kale dahil çok etkili isimler transfer ettik. Şimdilik sadece hücum hattına bir transfer yapacağız. Bazı yabancılarımızı da gönderip, ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapacağız. Avusturya’ya hazırlık maçları oynamaya geldik. Yapacağımız karşılaşmalarda futbolcularımızın son durumlarını görmek istiyorum. Bazıları daha istediğim performansta değil. Bu sezon ilk 10 içinde yer alacağımıza inanıyorum. Benim hedefim Denizlispor’u Avrupa kupalarına taşıdığım dönemki gibi başarılı bir takım oluşturmak. Sivasspor az gol yiyen, hem ofansı hem de savunmayı yapabilen bir takım olacak.”

Tunç Kayacı
Hocamız güzel açıklamalar yapmış, karabük-ts maçından bahsetmeside iyi olmuş. Ayrıca hücüm hattına yapılacak transfer dışında, bazı yabancı futbolcuların gönderileceğini söylemesi beni şaşırttığı gibi mutluda etti. Bence gönderilmesi gündemde olan yabancılar Sandro ve Suarez olabilir diye düşünüyorum.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2011, 16:22   #20
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Hocamızın görüşlerine katılmamak mümkün değil... Bizim tek şanssızlığımız son maçı Fenerbahçe ile oynamak oldu. Eğer son haftalarda değilde 7-8. haftalarda oynasak ne bu yaygaralar (bizim aleyhimizde) olacaktı nede başkanımız içerde olacaktı. Hoş ben suçsuz olduğuna inananlardanım (sonuçlanana dek)... Eğer hocamızın dediği gibi bu ibre BJK tarafından olsaydı bu defada Vay Rıza Hoca diyeceklerdi. Biz iki senedir bu çamurdan hep beraber çıkacağız sloganı ile yürüdük kenetlendik. Şimdi ise bu zifiri karanlıktan güneşi bekleyeceğiz. Biliyoruzki güneş o ssatlerin sonunda doğacak...

Ayrıca bazı arkadaşların tespitine katılıyorum. Pedriel olmasa bile Sandro kesinlikle vasatın bile altında bir oyuncu. Onun yerine oynayacak mutlaka Play-maker oyuncunun olması şart... Bu sene defansımızda bir iyileşme göze çarpıyor ileri ucumuzda seri ve iyi bu defa orta sahamızıda yama yapmadan nokta transfer yapıp bu işi sonlandırmamız gerekiyor.

Hadi bakalım....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bana, fatura, kesilirdi