Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Küçükkılıç'tan Yiğidolara…
Alt 28.07.2011, 10:19   #11
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1284 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Küçükkılıç'tan Yiğidolara…

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Osman SEÇİLMİŞ adını çok kullandım.BOUN adlı üye(kardeşimiz) zıt gitsede bana kullanmaya devam ediyorum.

Osman SEÇİLMİŞ ve adamları şuan ki düzenin mimarları. Anlamıyorum ben aslında futboldan der sayın SEÇİLMİŞ.Başarı sorulduğunda ise, Taraftar dahil herkese kucak açtım.Başarı buradan geldi.Aile ortamından bahsediyor yani.

Ah şu bayrak bir geçse Osman başkanın eline.Reali bırakın Barcelonayı getirir Sivasa.
Şekilse şekil.Kafaysa kafa.Akılsa akıl.OSMAN SEÇİLMİŞ.

GEL ARTIK GEL.
Mecnun Başkanın şike yapmadığına inancım tam ancak mahkeme süreci ne kadar daha sürecek başkanımız ne zaman çıkacak bunlar tam bir muamma yönetimi boş bırakmamak için camiayı bir arada tutmak için tecrübeli bir abiye ihtiyaç var. Bu durumda akla iki isim geliyor birisi efsane başkan Osman SECİLMİŞ diğeri ise şimdilik gizli kalsın.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2011, 10:20   #12
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kimse yanlış anlamasın ama şimdiden olabilecek en kötü senaryoyu da düşünerek planlar yapmalıyız. Hiç istemediğimiz şekilde cezayla karşı karşıya kalırsak en fazla bizim için zor olur. Diğer takımlar zorluk hissetse de bizden daha kolay aşabilirler.

Fb teknik heyetinden birisi birçok oyuncularının başka takımlarla görüşme halinde olduğunu söylemiş bugün. Demekki adamların oyuncuları bu ihtimale göre hareket ediyorlar. Çünkü küme düşürülme durumunda bütün oyuncular serbest kalıyorlarmış.

Biz de kendimize göre tedbirimizi şimdiden almalıyız. Başkan'ın suçsuzluğu kanıtlansa bile tutuklu hali uzun süre daha devam edecek gibi görünüyor. Bu süreçte yeni bir yönetim kurulu oluşturup hemen planlamalara başlanması taraftarıyım. Dilerim korktuğumuz başımıza gelmez ve aklanırız.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2011, 10:55   #13
HaKaN
Yiğido

HaKaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 560 HaKaN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Her zaman inanıyoruz yahya abii inşallah bu tatsız durum bir an önce huzura kavuşur.
Alt 28.07.2011, 11:14   #14
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
delil.... delil....
Anlayamadım,neyin delili açıklarsan sevinirim
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2011, 11:31   #15
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

adam baya guzel konusmus adamin net bir mesaji var siz hala herseyi tartisma haline getiriyosunuz
Alt 28.07.2011, 11:43   #16
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Fotospor haberine ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Fotospor'da yeni çıkan bir yazı ;

Sivasspor-Fenerbahçe maçı nedeniyle tutuklanan Korcan’ın, ailesi ve avukatı FOTOSPOR’a konuştu ‘Korcan çıkarsa, operasyon biter’ diyen Çelikaylar, beraatten emin

Mini Cooper’in kime ait olduğu belli

Şike ve teşvik operasyonunun en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen tutuklu Sivasspor eski kalecisi Korcan Çelikay’ın babası Yunus Çelikay, ağabeyi futbolcu İlhan Çelikay ve avukatı Rahmi Ofluoğlu, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Korcan’a yöneltilen en ciddi suçlama olan, “F.Bahçe’den araba aldı” iddiasının çoktan çürüdüğünü belirten Yunus Çelikay, söz konusu Mini Cooper’ın Ruken Başak’a ait olduğuna dair belgeleri gösterdi.

Kız karteşimiz yok ki!

Kardeşinin aldığı iddia edilen arabanın gerçekte kime ait olduğunun ortaya çıkmasından sonra, bu kez de Audi ve Nissan marka araçların ortaya atıldığını söyleyen İlhan Çelikay, “Ortada bu arabalar olsa, onların da Korcan ile ilgisi olmadığını kanıtlarız” dedi. İlhan Çelikay, “Arabayı kız kardeşinin adına aldığı söyleniyor. Oysa biz iki erkek kardeşiz. Anne ve babamın başka çocuğu yok” dedi.

Komiser bile söyledi

Ağabey Çelikay, “F.Bahçe şampiyon olmasa, Korcan 2. golü yemese bu operasyon yapılmazdı” derken, avukat Ofluoğlu da şunları söyledi: “Tahliye olduğunda bu operasyon çökeceği için Korcan’ı bırakmıyorlar. Müvekkilime İbrahim Akın gibi oyun oynanmak istendi. Emniyette ‘Avukatımı istiyorum’ diye bağırdığı haberi gelince gidip müdahale ettim. İfadeyi alan komiser, Korcan’ın masum olduğunu bize bizzat kendisi söyledi.

Kaynak : Fotospor
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2011, 12:10   #17
favori58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 653 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fotospor haberine ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Fotospor'da yeni çıkan bir yazı ;

Sivasspor-Fenerbahçe maçı nedeniyle tutuklanan Korcan’ın, ailesi ve avukatı FOTOSPOR’a konuştu ‘Korcan çıkarsa, operasyon biter’ diyen Çelikaylar, beraatten emin

Mini Cooper’in kime ait olduğu belli

Şike ve teşvik operasyonunun en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen tutuklu Sivasspor eski kalecisi Korcan Çelikay’ın babası Yunus Çelikay, ağabeyi futbolcu İlhan Çelikay ve avukatı Rahmi Ofluoğlu, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Korcan’a yöneltilen en ciddi suçlama olan, “F.Bahçe’den araba aldı” iddiasının çoktan çürüdüğünü belirten Yunus Çelikay, söz konusu Mini Cooper’ın Ruken Başak’a ait olduğuna dair belgeleri gösterdi.

Kız karteşimiz yok ki!

Kardeşinin aldığı iddia edilen arabanın gerçekte kime ait olduğunun ortaya çıkmasından sonra, bu kez de Audi ve Nissan marka araçların ortaya atıldığını söyleyen İlhan Çelikay, “Ortada bu arabalar olsa, onların da Korcan ile ilgisi olmadığını kanıtlarız” dedi. İlhan Çelikay, “Arabayı kız kardeşinin adına aldığı söyleniyor. Oysa biz iki erkek kardeşiz. Anne ve babamın başka çocuğu yok” dedi.

Komiser bile söyledi

Ağabey Çelikay, “F.Bahçe şampiyon olmasa, Korcan 2. golü yemese bu operasyon yapılmazdı” derken, avukat Ofluoğlu da şunları söyledi: “Tahliye olduğunda bu operasyon çökeceği için Korcan’ı bırakmıyorlar. Müvekkilime İbrahim Akın gibi oyun oynanmak istendi. Emniyette ‘Avukatımı istiyorum’ diye bağırdığı haberi gelince gidip müdahale ettim. İfadeyi alan komiser, Korcan’ın masum olduğunu bize bizzat kendisi söyledi.

Kaynak : Fotospor

Bizi aydınlattığın için teşekkür ederim Tavarih! Ancak seninde dediğin gibi haberi yazan Fotospor. Bunların işi gücü doğru olmayan sansasyonel haber yapmak. Fotospor 1,Fotomaç iki bu iki gazete " Allah bir" diye yazsa inanırım,onuda onlar yazdığı için değil,bildiğim için.
Doğru bile olsa onlar yazdığı zaman hemen aklıma soru işareti geliyor. İkinci ligde galiba şampiyon olduğumuz,yada bir sezon öncesiydi. Akçaabat-Sivas maçı deplasmanda 1-1 bitmiş,bizde maçtaydık,ertesi gün Fotomaç gazetesinde olayların çıktığı ortalğın karıştığı vs. yazılmıştı. Sonra " Acaba biz staddan gittikten sonrami oldu" diye kendimizinden şüpelendik,ama ertesi gün aynı gazete,başka bir haberle karıştırdıklarını itiraf etmişti. Bunun gibi onlarca örnek var
Alt 28.07.2011, 12:31   #18
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Konuda isimleri geçen kişi veya kişiler hakkında yorum yapabiliyorsan ben ve bizde yaparız. Ne denilmiş. Zor gününde yanınızdayız denilmiş başkana. Zor gündeyiz. TFF başkanı 5-6 takım düşebilir diyorsa başkanda düşer. Sende ne demek istediğimi anladın. Giden belli gelen kendini belli ediyor ve isimleri bu konuda geçtiği için bizlerde yorum yapma hakkımızı kullanıyoruz. sen BAŞKALARI demişsin. Bana göre konuda isimleri geçen kişilere BAŞKALARI denilmez.

Son yazımdı canım öğretmenim. Sizde aramızda geçen konu için söz kullanma hakkınızı kullanabilirsiniz bu konuda. Teşkkür eder, yorumlarınızı sıralarda olmasakta buradan takip edeceğimi belirtir, ve sizin gibi bir öğretmenin kalbini kırdıysam özür dilerim...
kalp kırmak diye bişey yok sevgili kardeşim. konuşuyoruz. herşey gönlünce olsun. herkesin kendine göre doğruları vardır benim doğrularım bunlar. sevgi ve saygılarımla..
Alt 28.07.2011, 16:51   #19
favori58
Usta Yiğido

Arkadaşlar,sizden ricam,bugünkü anadolu gastesinde fik:Ün.'ın açıklamasını forma koyunda herkes bu adamın ne mal olduğunu bir daha görsün. biraz önce yazdıklarını okudum. Adeta mecnun Otyakmazın içeride olmasına bayram etmiş gibi. Ona kalırsa sivasspor ve yönetim her türlü şikeyi yapmış ve ceza almış. Oysa daha ispat edilmiş hiç bir şey yok.olmaz olsun böyle sivalı
Alt 28.07.2011, 17:05   #20
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar,sizden ricam,bugünkü anadolu gastesinde fik:Ün.'ın açıklamasını forma koyunda herkes bu adamın ne mal olduğunu bir daha görsün. biraz önce yazdıklarını okudum. Adeta mecnun Otyakmazın içeride olmasına bayram etmiş gibi. Ona kalırsa sivasspor ve yönetim her türlü şikeyi yapmış ve ceza almış. Oysa daha ispat edilmiş hiç bir şey yok.olmaz olsun böyle sivalı
Madem yazdiklarini okudun o zaman sen eklesene haberi.
Anadolu Haber artik internet üzeri okunamiyor yoksa ben eklerdim.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
küçükkılıçtan, yiğidolara…