arkadaşlar'ın tespiti ne katılıyorum,ellerın de malzeme bol gundem değıstırme taktiği buyuk olasılik la,bu gunler de moraller mahvoldu şehıtlerımız'ın uzuntusu ne bu haberı gorunce
Ben hicbir habere inanmiyorum tff kararini tam verdiginde zaten ogrenecez simdi futbol zamani
Ama kucuk bir hatirlatmada yarar var etik kurul bes macda sike tespit etti bunun icinde sivasspor yoktu!!!
__________________ "SENI SEVIYORUM DEMENE GEREK YOK KIRMIZI DEDIGIMDE BEYAZ DE YETER !!"
Arkadaslar kafaniza takmayin. Daha önce küme düsürülmüstük Medyadan lakin halan Süper Lig'deyiz.
Yani bos bosa sinirlenmeyelim kafamiza takmayalim sonucta eger küme düsme olsaydi sezon baslamadan önce olurdu ikincide Tff Resmi Site aciklardi öyle bir durun var ve olsaydi.
ßu olayı yeniden açmanın amacını ben anlamış deilim TFF bi karar vermiş Sezon sonu açıklanıcak diye bunlar gündemi deiştirmeye çalısıyor insanların ve futbolcuların morallarini bozmaktan baska bi işe yaramıyor. herşey sene sonu cıkıcak kim ne yazarsa yazsın takmayın..
neriye düşürüyorlar kardeşim sadece fb taraftarı sokaklara dökülür vede ortalığı karıştırır ülkenin içinden geçtiği şu zor dönemde bir sürü iç sorun varken bu iç sorunlara bunuda ekleyip oralığı toz duman edileceğine inanmıyorum bunu hükümet yapmaz daha doğrusu pek göze alamaz