Cevap: Sivasspor Yönetimine Yemek
Ah Sivas ah sen var ya bizi 2 yıl boyunca yedin bitirdin...Kanadı kırık kırlangıçtın sen. Uçamadın yerlerde kaldın...Karlı kışlı havalarda göç edip gitmedin de... Şimdi de kalkmış kırık kanadınla zirveye doğru kanat çırpıyorsun, senin tek kanadın metris de tek kanadın kırık bunları hiç mi düşünmüyorsun...Sana şikeci diyorlar aldırma boşver…Biz biliyoruz ki “Maç Satmak Karısını Satmak” diyen birisi maç satmaz…
Kapıcı diye küçümsenen Rıza Hoca 11 yiğidoya Yavuz Selimin askerlerine bağırıp ta onur savaşına tek başımda olsa giderim dediği gibi: İster gelin,isterseniz gelmeyin ben tek başıma da olsa gideceğim diyor… 11 yiğido gelmem demiyor…Git Sivasım git…O kapı sana yabancı değil.O şampiyonluk kapısı denilen kapıda ben eminim hala senin darbe izlerin var…
Sakın korkma...Hakem dediğin tek düdüğü kalmış insan denilen adamlar seni nasıl durdurabilir? Senin aleyhine 7 değil,14 penaltı bile verseler …Barış Şimşek gibi adamların garezi: "Çirkinin Aynaya Düşmanlığından " öteye gitmez…Gitmeyecektir de…
Biliyorum korkmuyorsun,korksaydın kar derdin,kış derdin,şike derdin transfer yok derdin,korkar siner,sessiz kalırdın…Zirveye doğru uçmazdın...Ama sen Sivassporsun...Sen: "Anadolu nun Yıllarca Sessiz Kalan Çığlısın" ...O çığlık şimdiden duyulmaya başladı...O çığlık senin çığlığın...O çığlık İstanbul da,Metris de,Sivas ta duyulmuş yetmez mi?
Sivas da fener-gs-bjk bayraklarını asan paracı esnaflar o bayrakları indirmişler...Sana selam durmak isterken ; İstanbullu baronların gelip kendilerini gelip kurtarmasını bekliyorlar...Sakın aldanma Sivasım…!
Sivasım,yiğidom,tek kanadı metris de olan aslanım zirveye gidişin hayırlı olsun...ALLAH (c.c)yar ve yardımcın olsun...Seni bu yolda her daim muzaffer etsin,şanını yüceltsin....18/01/2012 özel yazmıştım ama konu açamadım...
|