10 mio verilecek kadar bir oyuncu oldugunu sanmiyorum tabiki daha gelisme olabilir. bence 6 mio dan asagi da verilmez. nedeni acik iyi oyuncu bulmak cok da kolay olmadi bizim icin 2 sene fazla birsey yapamadik nedeni de beli alinan oyuncular beklenenin yarisini vermek icin caba harcadilar. Oturak oyuncu neden verelim elimizde onun yerini telafi edecek oyuncu yok. onun yerine su an oyuncu aranmasi sart. bulursan satarsin bulamasan satmasin ve yeniden aramaya baslarsin. takimi etgilemez sonucta biri bulunur ve ozaman satarsin.
kayserispor taraftarı ile sivasspor taraftarı arasında inanılmaz bir zihniyet farkı gördüm, 10 milyon euroya amrabatı galatasaraya satsalar kayseride kıyamet kopar.
kayserispor taraftarı ile sivasspor taraftarı arasında inanılmaz bir zihniyet farkı gördüm, 10 milyon euroya amrabatı galatasaraya satsalar kayseride kıyamet kopar.
Bence de...Amrabat o kadar etmezdi enayi gs o kadar parayı neden verdi diye kıyamet gibi eğlence kopartırlar.Ama nerdeee aç tavuk kendini buğray ambarında zanneder...
GROSEÇKİ şuanda türkiyenin en iyi kanat oyuncularından milli oyuncu olması genç olması avantaj sivasspor şuanda satmamak için böyle konuşmuştur 10milyon€ vermezler zaten alper potuk 5 milyon e ediyorsa tabata 10 milyon ero ediyorsa groseçki akşamdan eder sezon sonuna kadar performansını artırırsa enaz 7 gol atar 7 de attırır fiyatınıda artırmış olur sezon sonunda isteyen olursa yönetim oturup konuşmalı kayserinin yaptığı işdeğil bizde onlara benzememeliyiz fiyatını buldummu göndereceksin sayın baskan vekili
Hedefimizi yuksek tuttugumuz şu zamanda karakterli bi duruş sergileyen baskan vekilimize kendi adima tesekkur ediyorum...emek hırsızı ve namert politikalariyla oyuncu akli çelen BJK ve onun uşagi bazi medya gruplarina bu duruşu ile mesaj veren baskan vekilimiz iyi bir açıklama yapmis.