Maçta göze çarpanlar : Golden sonra geriye yaslanmamız oldu ve topla oynama yüzdemiz oldukca azdı rakibe göre
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Oyunun kontrolü son 25 dakika haric tamamen Mersin'deydi.Daha sonra attıgımız gollerle onları 'hezimete' ugrattık..
Maçın en iyisi kimdi : Erman ve Kıvanc tabii ki de.Ayrıca Eneramo,Navratil ve Rajnoch'u da cok begendim..
Maçın en kötüsü kimdi : Kesinlikle Grosicki.Bir tane olumlu hareketini görmedim sahada..
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Genelde iyiydi fakat penaltı olan pozisyon kesinlikle yanlıstı.Endirek serbest vurus olması lazımdı.
Maçın Kader Anı : Bana göre macın kader anı Rıza Hoca'nın Grosicki'yi oyundan alıp Pedriel'i sokması ve oyunda eşitligi kurmamız oldu..
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Bu macı Rıza Hoca aldı diyebiliriz.Grosicki-Pedriel değişikliğini ben daha gec bekliyordum.Daha sonra macın en iyilerinden birisi olan Kıvanc'ı alarak Mehmet Nas'ı aldı ve takım daha diri şekilde pres yaptı.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı burak58as553'a Teşekkür Ediyor...
Beyler şuraya yazıyorum takım yendi gökelere çıkarıyoruz tamam 2 gün sonra zor ama bjk ye yenilince takımı yerin dibine sokacak seviyesizler olacak aramızda onlara şimdiden sesleniyoru ya şimdi konuşun ya da ebediyen susun
Erman bu macin adamiydi. Grosicki ortada gozukmedi pek ama elestirmemek lazim. Besiktas macinda guzel bir patlama yapacagini dusuniyorum.
Eneramo kalitesini belli ediyor zaten, Atmasada gol attiriyor.
Bu takımın bu kadar gol kaçırması normal değildi. Bir gün bir takıma patlayacağı belliydi. Nasip Mersineymiş
Kamil hariç herkes üstüne düşeni yaptı. Kendini bjk maçına sakladı diyelim artık
Puanımız 41 oldu. 41 kere maşallah diyelim o zaman
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...