Cevap: Geçmiş Olsun Renktaş
Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum....
Ayrıca görsel medyada Samsunluların üzerine yine TS li rezil insanlar çöreklenmiş, Tam tersine bizim Sivassporlu taraftarlarımız hakiki samimi dileklerini sunmuşlar. Helal olsun onlara...
3 kişinin rahmetli olduğu Havza çıkışındaki o ölüm kasisi aklıma geldi birden. Çok üzülmüştüm o zamanlar. Özellikle futbol kimliğini çok sevdiğim Rahmetli Meteyi çok severdim. Rahmetli Konyaspor müsabakasında 2. Ligdeyken bize gol atmış ama sevinen arkadaşlarını aşırı sevinmemeleri için uyarmıştı. Eski futbolcularda gerçekten bir ahlak vardı. O yüzden Samsunspora karşı bir sempatim kalmıştı o günlerden. Ayrıca biz yine 2. ligdeyken Samsunspor Süper Ligde bizimle her zaman hazırlık maçı yapardı. O zamanlar onlara uğurlu geldiğimizi söylerlerdi. Bunlar aklımda kalan Samsunspora ait güzel anektodlar...
Ayrca Şoförün hızlı manevrası ile kurtardığı yazılıp çiziliyor. Ama unutulmasınki hemzemin geçitte bir kural vardır. Dur, bak, dinle, geç... Her ne kadar DDY nin ihmali olsada bu kurala uyulmamış...
Tekrar...
GEÇMİŞ OLSUN RENKTAŞ diyorum Allah tekrarını nasip etmesin...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|